Proslavljena glumica Vanesa Hadžins iznenadila je sve kada se na dodeli Oskara pojavila među prvima i to sa velikim trudničkim stomakom

Lepa crnka blistala je u uskoj crnoj haljini sirena kroja, dok osmeh nije skidala sa lica, a vesti o njenoj trudnoći raznežile su sve sve obožavatelje. Podsetimo, Hadžins se udala u decembru prošle godine za 7 godina mlađeg bejzbol igrača Kola Takera

Intimna ceremonija organizovana je u Meksiku, a tek nakon spekulacija fanova, glumica je podelila kadrove njihovog velikog dana. 

Inače, u vezu sa Takerom uplovila je 2020. nakon što je raskinula gotovo deceniju dugu vezu sa Ostinom Batlerom.

Šuškalo se da ju je ostavio kada se proslavio, s obzirom da je upravo Vanesa bila ta koja ga je godinama "vukla" i stvarala.

Ostin je na neki način od samog početka bio u njenoj senci, iako je glumica radila sve što je u njenoj moći da mu pomogne da se proslavi.

Njihova veza je bila u mirnoj luci sve do 2017. kada je i sama priznala da nije lako održavati odnos na daljinu. Doduše, iste godine se šuškalo da se par verio, ali to nije bila istina.

Vanesa je stvorila Batlera.
Instagram 

Ipak, njihova ljubav bila je jaka, a Vanesa mu je 2019. prva čestitala da uspešnoj ulozi Elvisa, ne skrivajući ponos. A onda, njegova slava počela je da raste, a ljubav da bledi, da bi samo par meseci kasnije, početkom 2020. objavili da su raskinuli nakon 9 godina veze.

Pročitajte još: 9 GODINA GA JE "STVARALA", A ON JE OSTAVIO ZBOG MANEKENKE SA KUPLJENOM SLAVOM: Bivšu ponizio kao niko, pa se sad vadi

Šuškalo se da je razlog preljuba, ali naravno, u javnosti su isticali da je razlog "prezaposlenost", "prenarpani rasporedi" i slično.

Batler je čak isticao da mu je Vanesa prijatelj. No, ako je tako, onda bi trebalo da se barem prijateljski pozdrave na dodeli Oskara, zar ne? No, toga nije bilo, zbog čega je javnost više nego ikad ubeđena da je zaista preljuba razlog zbog čega nekadašnji par ne komunicira.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!