Iako je prošlo nekoliko meseci od dodele Oskara i čuvene Vanity Fair proslave, susret bivših ljubavnika Ostina Batlera i Vanese Hadžins i dalje je tema javnosti. Pogotovo od kako su malo nakon zabave pojavile fotografije na kojima se vidi da glumica nonšalantno prolazi pored bivšeg dečka, a u trenutku kada ju je ispratio pogledom, ona je gledala u telefon. 

Ostin Batler se sreo sa Vanesom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nekada najpopularniji par danas su stranci, iako je upravo Vanesa zaslužna što Ostin nije odustao od Holivuda i što se proslavio jer mu je odavno govorila da je idealan za ulogu Elvisa, ulogu koja mu je promenila karijeru i lansirala ga u sam vrh A-liste.

Sa druge strane, tema je i ponašanje Kaje Gerber, Ostinove devojke, koja se od glumca nije odvajala, a koju su prozivali da će joj "kičma pući koliko istura grudi koje nema".

Kaja se pravila važna na dodeli Oskara.
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Njihovo ponašanje je u globalu bilo čudno, a zbog svega se ponovo započela tema i o Kajinoj  manekenskoj karijeri koju joj je kupila slavna majka.

Kaja Gerber se pravila važna pred Ostinovom bivšom.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako se na mrežama moglo pročitati da "nema ni kuka ni struka", da "može da sanja da bude slavna kao njena majka", a mnogima nije promaklo i da se par žestoko trudio da ostavi utisak da su "face" i "bitni", dok je za to vreme Hadžinsova bila prirodna i ukrala pažnju svih.

Vanesa Hadžins je bila prirodna sve vreme.
Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia 

Ipak, Vanity Fair je prošao, a Ostin i Kaja su iskoristili pauzu od obaveza da pobegnu u Meksiko, a sada su ih paparaci uhvatili u šetnji. Zaljubljeni golupčići uskoro će proslaviti drugu godišnjicu veze, ali se retko odvajaju, a zanimljivo je da su ga, uprkos razlici od 10 godina, Kajini roditelji prihvatili, što nije bio slučaj ranije, iako je mlada manekenka većinski imala starije momke.

Kaja Gerber i Ostin Batler su uhvaćeni tokom šetnje.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Doduše, sumnjamo da su im se dopadale glasine da im je ćerka rasturačica veza, koje su kružile na početku njihove veze, ali vremenom su "legli na rudu".

Naime, Vanesa i Ostin bili su zajedno dugih devet godina, od 2011. do 2020. godine, mnogo pre nego što se proslavio. Ostin je na neki način od samog početka bio u njenoj senci, iako je glumica radila sve što je u njenoj moći da mu pomogne da se proslavi.

Par je prvi put viđen zajedno 2011. na rođendanu Ešli Tindsdejl sa kojom je Batler igrao u diznijevom filmu "Sharpay's Fabulous Adventure". On je prvi muškarac sa kojim je Vanesa povezivana godinu dana nakon raskida sa Zekom Efronom. 

Nakon toga, par se sve lešće pojavljivao zajedno, čak i na crvenom tepihu, ali o svojoj romansi su ćutali. Za sve te godine svi su uvek govorili koliko su bili zaljubljeni jedno u drugo, te često nisu mogli da puste ruke ni dok su sedeli zajedno na događajima. 

Zvanično su izašli u javnost tek 2014. kada je Vanesa obeležila Ostinov rođendan nazvavši ga "ljubavlju svog života".

Vanesa Hadžins i Ostin Batler su u prošlosti bili ludi od ljubavi.
Instagram 

Glumica mu je bila velika podrška iste godine kada mu je preminula majka, ali je isto to uradio i Batler dve godine kasnije, kada je ona izgubila oca.

Njihova veza je bila u mirnoj luci sve do 2017. kada je i sama priznala da nije lako održavati odnos na daljinu. Doduše, iste godine se šuškalo da se par verio, ali to nije bila istina.

Ipak, njihova ljubav bila je jaka, a Vanesa mu je 2019. prva čestitala da uspešnoj ulozi Elvisa, ne skrivajući ponos. A onda, njegova slava počela je da raste, a ljubav da bledi, da bi samo par meseci kasnije, početkom 2020. objavili da su raskinuli nakon 9 godina veze.

Šuškalo se da je razlog preljuba, ali naravno, u javnosti su isticali da je razlog "prezaposlenost", "prenarpani rasporedi" i slično.

Batler je čak isticao da mu je Vanesa prijatelj. No, ako je tako, onda ne bi trebalo da se prijateljski pozdrave na dodeli Oskara, zar ne? No, toga nije bilo, zbog čega je javnost više nego ikad ubeđena da je zaista preljuba razlog zbog čega nekadašnji par ne komunicira. 

Malo nakon toga, Ostin je viđen sa Kajom, ali u vezu nisu ušli zvanično do 2021. Par uživa u skladnoj vezi, iako su mnogi mišljenja da je Batler sa njom samo zato što odgovara njegovom imidžu, te da bi "uradio sve za malo slave", kao i da je bivšu samo iskoristio.

Šta je prava istina, znaju samo oni, ali sve te glasine ozbiljno narušavaju njegov ugled dobrog dečka Holivuda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!