Susret bivših ljubavnika retko kada je prijatna stvar, a posebno je neprijatno kada se sve to dešava na crvenom tepihu, pred stotinama fotografa i milionima koji prate uživo. Upravo to se desilo mladom perspektivnom glumcu Ostinu Batleru koji je na ovogodišnju dodelu Oskara došao ruku pod ruku sa svojom novom devojkom Kajom Gerber, inače ćerkom slavnog supermodela Sindi Kraford.

Pored njega je u jednom trenutku prošla njegova bivša, takođe glumica Vanesa Hadžins, a da stvari možda i nisu najidealnije dalo se naslutiti i po tome što je skrenula pogled. Batler ju je pogledao, međutim, Vanesa je izbegla čak i da se pozdrave i gledala u telefon. 

Vanesa Hadžins prošla je pored bivšeg dečka.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Oni su bili zajedno dugih devet godina, od 2011. do 2020. godine, a interesantno je da mu je upravo ona govorila da bi trebalo da igra Prislija - ulogu koja ga je sada proslavila. Vanesa je bila sa njim pre nego što je postao slavan, i oduvek je bio u njenoj senci, sve dok nije doživeo svojih "5 minuta", no, ostaje da vidimo da li će uspeti da zadrži plamen i nakon što prođe "hajp" oko filma o Elvisu.

Inače, i Batler i njegova devojka Kaja sve vreme su se ponašali čudno na "crvenom tepihu". Glumac je sve vreme pričao akcentom u stilu Elvisa koji je i koristio u filmu, što je mnogima išlo na živce. 

Kaja Gerber i Ostin Batler pozirali su fotografima.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Komentarisalo se da je možda sve stvar marketinga, dok su drugi mišljenja da je "umislio da je zvezda, a ima jednu ulogu koju valja". Sa druge strane, Kaja se "prsila", kako su to neki opisivali, kao da je Vanesi želela da pokaže da je Batler sada njen. 

Vanesa Hadžins pozirala je ne obraćajući pažnju na bivšeg i njegovu devojku.
Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia 

Ponovo se započela tema i o njenoj manekenskoj karijeri koju joj je kupila slavna majka, te se na mrežama moglo pročitati da "nema ni kuka ni struka", da "može da sanja da bude slavna kao njena majka", a mnogima nije promaklo i da se par žestoko trudio da ostavi utisak da su "face" i "bitni", dok je za to vreme Hadžinsova bila prirodna i ukrala pažnju svih.

Kaja Gerber i Ostin Batler pokušavali su da skrenu pažnju sa Vanese na sebe.
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ova Kaja kao da je progutala dasku. Džaba si se isprsila, nemaš ni grudi, ni kuk, ni struk, a ni zadnjicu", "Propali Batler samo može da šeta propale manekenke", "Vanesa kraljica, briga je za ovo dvoje nebitnih", "Kaja je lepa, ne shvatite me pogrešno, ali daleko je od svoje majke. Imam utisak da samo juri kamere ne bi li bila bitna", samo je delić koji se mogao pročitati na Tviteru i Instagramu. Takođe, mnogi su smatrali da je Ostin samo iz koristi sa Kajom, te da se videlo da Vanesu voli, što nije isti slučaj u vezi sa manekenkom, a da li u tim pričama ima istine, procenite sami i pogledajte neke stare fotografije glumca sa bivšom devojkom sa crvenog tepiha.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!