Slavni glumac Ostin Batler našao se u problemu kada je svoju bivšu devojku Vanesu Hadžins okarakterisao samo kao drugaricu. S obzirom da je par proveo zajedno 9 godina, ne čudi što je njegova izjava mnogima zaparala uši.

Fanovi Vanese su ga danima "razvlačili" po mrežama, a ispod objava sa njegovim likom su se mogli pročitati brojni ružni komentari. 

Razlog ovolike netrpeljivosti prema glumcu koji je igrao u filmu o Elvisu je i to što je upravo Vanesa Hadžins ta koja mu je stvorila karijeru, volela ga kad je bio niko i kada je dobijao sporedne uloge u malim, niskobudžetnim filmovima.

Vanesa Hadžins u vreme veze sa Ostinom Batlerom.
Instagram 

Na njen nagovor se prijavio na audiciju za Elvisa Prislija, a od tog filma njegova karijera se zauvek menja, a glumac je preko noći završio na holivudskoj A-listi. 

Međutim, novonastalu popularnost slavio je ne sa Vanesom, već sa Kajom Gerber, ćerkom supermodela Sindi Kraford, koja je krenula majčinim stopama, i koja, prema mišljenju mnogih, ima kupljenu karijeru, jer "slavnoj manekenki nije ni do kolena".

Kaja Gerber je sada sa Ostin Batlerom.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njihova veza je od samog početka bila na meti kritika fanova, a još kada je glumac okarakterisao Vanesu samo kao drugaricu, mnogi su bili ubeđeni da pokušava da izbriše taj deo života.

Problem je nastao prošle godine kada je Ostin, u razgovoru za "The Hollywood Reporter" rekao da mu je "drugarica rekla da se prijavi za ulogu Elvisa".

Vanesa Hadžins je nagovorila bivšeg da se javi za ulogu Elvisa.
Print Screen / Instagram 

Sada, nakon višemesečnog haosa, Batler se konačno osvrnuo na ovu situaciju rekavši da je jednostavno "čuvao privatnost svoje bivše".

"Osećao sam da tako na neki način poštujem njenu privatnost i da ne želim da iznosim gomilu stvari zbog kojih bi morala da daje izjave. Imam toliko ljubavi i brige za nju. Ni na koji način nisam pokušavao da izbrišem bilo šta", započeo je Batler.

Pročitajte još: BIVŠU OSTAVIO NAKON 9 GODINA A STVORILA MU KARIJERU: Sad verio ćerku manekenke bez kuka i struka nakon samo godinu ipo?

"Toliko cenim svoju privatnost. Nisam želeo da narušim ni tuđu".

Ostin baš iz tog razloga nije želeo da govori mnogo o svom odnosu sa Kajom, te je istakao i da je to deo zašto nije posebno pomenuo Vanesu u intervjuu prošle godine.

Njegovo objašnjenje uspelo da je umiri strasti na mrežama. No, čini se da mu dobar deo javnosti i pored ovoga nije oprostio, naročito što je u međuvremenu bila i dodela Oskara, kao i nekoliko drugih svečanosti na kojima se pojavio i nekadašnji par, a gde jedno sa drugim nisu razmenili ni reč, niti su se pozdravili, iako, naravno, samo oni znaju šta je prava istina o svemu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

poklon za raskid TikTok/self_daily_love

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!