"Ostin Batler i Kaja Gerber su se verili", vest je koja je obišla planetu tokom jučerašnjeg dana brzinom svetlosti. I pre nego što je informacija uopšte proverena, negativni komentari zaređali su se na mrežama. Iako su uglavnom bili usmereni u pravcu popularnog glumca, kojeg su prozivali što je tako brzo "obavezao" sa devojkom koju jedva poznaje, dok Vanesu Hadžins sa kojom je proveo gotovo 10 godina nije verio, bilo je i onih koji su pokušavali da umanje "vrednost" mlade Kaje Gerber govoreći da je poznata samo zahvaljujući slavnoj majci.

ostin Batler i Kaja Gerber nisu se verili kako neki tvrde.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, već danas se saznala istina o svemu. Ispostavilo se da su u pitanju samo glasine, kako piše TMZ. Par se zabavlja od decembra 2021. i nedavno su uslikani dok Ostin pomaže Kaji da se useli u njenu novu kuću. Ipak, nije poznato da li žive zajedno, iako su praktično nerazdvojni. 

Kaja Gerber i Ostin su praktično nerazdvojni.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glasine je pokrenuo čuveni profil Deuxmoi, sa tvrdnjom da je par veren još od aprila, te da vesti o tome čuvaju od javnosti. Iako se na kraju ispostavilo da ništa od toga nije istina, ne hype oko svega ne jenjava, a mnogi smatraju da je najteže Vanesi koja mora da čita takve naslove i proživljava krah svoje veze isprva pod pretpostavkom da je uopšte i dotiču priče o bivšem.

Setimo se samo zabave nakon dodele Oskara, kada je Vanesa nonšalantno prošla pored nekadašnjeg partnera, i kada ga je spazila, kako je gledala u telefon dok mu nije bila u vidokrugu, izbegavajući da mu se čak i javi. 

Vanesa Hadžins prošla je pored bivšeg kao da ga ne poznaje.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nekada najpopularniji par danas su stranci, iako je upravo Vanesa zaslužna što Ostin nije odustao od Holivuda i što se proslavio jer mu je odavno govorila da je idealan za ulogu Elvisa, ulogu koja mu je promenila karijeru i lansirala ga u sam vrh A-liste.

Sa druge strane, tema je tada bila i ponašanje Kaje Gerber, Ostinove devojke, koja se od glumca nije odvajala, a koju su prozivali da će joj "kičma pući koliko istura grudi koje nema".

Kaju Gerber prozivaj uda će pući koliko krivi kičmu da pokaže grudi.
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Njihovo ponašanje je u globalu bilo čudno, a zbog svega se ponovo započela tema i o Kajinoj manekenskoj karijeri koju joj je kupila slavna majka.

Tako se na mrežama moglo pročitati da "nema ni kuka ni struka", da "može da sanja da bude slavna kao njena majka", a mnogima nije promaklo i da se par žestoko trudio da ostavi utisak da su "face" i "bitni", dok je za to vreme Hadžinsova bila prirodna i ukrala pažnju svih.

Mnogi kažu da je Kaji Gerber majka kupila karijeru.
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zanimljivo je da su Ostina, uprkos razlici od 10 godina, Kajini roditelji prihvatili, što nije bio slučaj ranije, iako je mlada manekenka većinski imala starije momke.

Doduše, sumnjamo da su im se dopadale glasine da im je ćerka rasturačica veza, koje su kružile na početku njihove veze, ali vremenom su "legli na rudu".

kaja Gerber važi za rasturačicu veze ostina i vanese.
Richard Buxo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, Vanesa i Ostin bili su zajedno dugih devet godina, od 2011. do 2020. godine, mnogo pre nego što se proslavio. Ostin je na neki način od samog početka bio u njenoj senci, iako je glumica radila sve što je u njenoj moći da mu pomogne da se proslavi.

Vanesa i ostin bili su zajedno dugih 9 godina.
Instagram 

Par je prvi put viđen zajedno 2011. na rođendanu Ešli Tindsdejl sa kojom je Batler igrao u diznijevom filmu "Sharpay's Fabulous Adventure". On je prvi muškarac sa kojim je Vanesa povezivana godinu dana nakon raskida sa Zekom Efronom.

Nakon toga, par se sve lešće pojavljivao zajedno, čak i na crvenom tepihu, ali o svojoj romansi su ćutali. Za sve te godine svi su uvek govorili koliko su bili zaljubljeni jedno u drugo, te često nisu mogli da puste ruke ni dok su sedeli zajedno na događajima.

Zvanično su izašli u javnost tek 2014. kada je Vanesa obeležila Ostinov rođendan nazvavši ga "ljubavlju svog života".

Glumica mu je bila velika podrška iste godine kada mu je preminula majka, ali je isto to uradio i Batler dve godine kasnije, kada je ona izgubila oca.

Njihova veza je bila u mirnoj luci sve do 2017. kada je i sama priznala da nije lako održavati odnos na daljinu. Doduše, iste godine se šuškalo da se par verio, ali to nije bila istina.

Ipak, njihova ljubav bila je jaka, a Vanesa mu je 2019. prva čestitala da uspešnoj ulozi Elvisa, ne skrivajući ponos. A onda, njegova slava počela je da raste, a ljubav da bledi, da bi samo par meseci kasnije, početkom 2020. objavili da su raskinuli nakon 9 godina veze.

Šuškalo se da je razlog preljuba, ali naravno, u javnosti su isticali da je razlog "prezaposlenost", "prenarpani rasporedi" i slično.

Batler je čak isticao da mu je Vanesa prijatelj. No, ako je tako, onda ne bi trebalo da se prijateljski pozdrave na dodeli Oskara, zar ne? No, toga nije bilo, zbog čega je javnost više nego ikad ubeđena da je zaista preljuba razlog zbog čega nekadašnji par ne komunicira.

Malo nakon toga, Ostin je viđen sa Kajom, ali u vezu nisu ušli zvanično do 2021. Par uživa u skladnoj vezi, iako su mnogi mišljenja da je Batler sa njom samo zato što odgovara njegovom imidžu, te da bi "uradio sve za malo slave", kao i da je bivšu samo iskoristio.

Šta je prava istina, znaju samo oni, ali sve te glasine ozbiljno narušavaju njegov ugled dobrog dečka Holivuda.

c

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!