Niko ovih dana u Grčkoj nije izgledao bolje od Loren Sančez koja je ponosno šetala uz svog verenika Džefa Bezosa - najbogatijeg čoveka na svetu.

Odevena u malu ljubičastu haljinu, sa ravnim stomakom i velikim grudima, Loren je hodala kao žena koja zna da joj nema premca. Bila je ljubavnica koja je izazvala skandal, a sada može da se pohvali da je buduća gospođa Bezos, koja već uživa u partnerovim milijardama.

Džef Bezos i Loren Sančez
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Loren je stekla ime kao reporterka i voditeljka šou biznisa.

Iako je bio oženjen, Bezos je pao na njene čari i zbog nje je napustio svoju ženu sa kojom je bio u braku 26 godina i koja mu je pomogla da postane ono što je danas i stekne bogatstvo koje sada ima. U braku su dobili četvoro dece.

Džef Bezos i Loren Sančez
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ne zna se tačno kada je par počeo da se viđa, ali je sve izašlo na videlo 2019. godine kada su ih razotkrili američki novinari. Njihove lascivne poruke su procurile u javnost, a Bezos je tada objavio da je njegovom braku došao kraj.

Loren je objavila isti post. Naime, bila je udata za Patrika Vajtsela, koji ju je upoznao sa Bezosom. Patrik i ona su imali sina Evana i ćerku Eleonor Patrišu, dok Loren ima sina Nika iz prethodne veze.

Džef Bezos 0638140496.jpg
BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Priča se da je Džef potpuno izgubio glavu za Loren i da sluša sve što mu ona govori. Očigledno je nakon početka njihove veze počeo intenzivno da vežba i zajedno idu u teretanu. Loren je pristalica poboljšanja izgleda estetskim zahvatima, a navodno je naterala milijardera da se "osveži" botoksom.

Loren Sančez i Džef Bezos prvi put su se zajedno pojavili na finalnom meču Vimbldona.
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Od nekada skromnog čoveka posvećenog poslu, Bezos se pretvorio u zaljubljenog tinejdžera koji sa Loren putuje po svetu, vodi je na najekskluzivnija mesta i priređuje joj žurke sa poznatim holivudskim zvezdama.

Bonus video

BEZOS IZNEO CRNU PROGNOZU, EVO KAKO ĆE POGODITI SRBIJU!  Kurir televizija

Izvor: Kurir Stil/ Wanted A.N.