Loren Sančez, verenica najbogatijeg čoveka sveta Džefa Bezosa, živi je dokaz da pare ne znače i stil. Iako ima milijarde na računu, do sada je nijednom nismo mogli videti u dobroj odevnoj kombinaciji, iako se trudi da sebe predstavi kao trendseterku.

Izuzetak nije bilo ni njeno izdanje na reviji D&G gde su ona i Bezos bili počasni gosti. Loren se pojavila u dugoj, providnoj haljini od čipke koja je gornji deo imala u formi korseta. Ne treba da vam kažemo da je seksepilno izdanje malo toga ostavilo mašti, no krajnji rezultat nije bilo nešto što je izgledalo moderno, stylish... naprotiv.

Mnogi su komentarisali da je Sančezova u ovakvom izdanju izgledala vulgarno, prosto, pa čak i "jeftino". U prvom planu bile su njene silikonske grudi, ali i, kako su neki pisali, "sva ta plastika" s obzirom da je poznato da je verenica slavnog milijardera promenila lik intervencijama.

Loren Sančez i Džef Bezos na D&G reviji.
WWW.LUCASGRO.EU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Loren je inače ovu kombinaciju upotpunila crnim sakoom sa satenskim detaljima i klasičnim sandalama sa kaišićima, te brendiranom, kožnom tašnicom i ogrlicom sa dijamantima, dok se Džef Bezos opredelio za klasično crno odelo od pliša.

Nakon revije, par se uputio na romantičnu večeru u jednom restoranu u Milanu, gde su proslavili i Bezosov 60. rođendan. 

Pročitajte još: VERIO SE NAJBOGATIJI ČOVEK SVETA "Žderačica muškaraca" ga smotala i dala svim ljubavnicama nadu da mogu da postanu ŽENE

Podsetimo, slavni milijarder verio je svoju devojku sredinom 2023. nakon 5 godina veze. Bezos, čije je bogatstvo Forbs nedavno procenio na 144 milijarde dolara za svoju dragu izabrao je dijamant od 20 karata, a prsten je Loren pokazala u nekoliko navrata.

Loren Sančez sa vereničkim prstenom.
Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, od momenta kada se saznalo za njihovu veridbu, mnogi su istu negativno komentarisali, gde se najčešće moglo pročitati ono da je "žderačica muškaraca", kako joj je nadimak, "opravdala sve ljubavnice i dala im nadu da će jednog dana postati supruge".

Ovako nešto ne čudi ako se uzme u obzir kakav je bio početak njihove veze. Naime, on je još uvek bio u braku sa Mekenzi Bezos kada je uplovio u zabranjenu ljubav sa Loren. Njen suprug i on su bili prijatelji, te tako ne čudi konekcija.

Veoma brzo su procurile poruke koje su ljubavnici razmenjivali, a koje je "National Enquirer-u" prodao niko drugi do brat Bezosove partnerke koja mu ih je lično prosledila Loren.

Loren Sančez zovu "žderačicom muškaraca" zbog veze sa Bezosom.
SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia 

"Volim te, živahna devojko", "Želim da te mirišem. Želim da te udahnem i pokazaću ti to svojim telom, usnama i očima veoma brzo", delić je onoga što je vlasnik Amazona pisao, a što je izazvalo lavine smeha na Tviteru. Ipak, Bezosu nije bilo do smeha te je tužio brata Loren i dobio na sudu.

Inače, par je prvi put snimljen na Vimbldonu 2019. godine, gde su u svečanoj loži neprestano razmenjivali nežnosti. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost nije verovala u njihovu ljubav i Loren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, izgleda da su i dalje zaljubljeni kao na početku veze, a provokativna izdanja Sančezove su očigledno po volji Bezosu koji ne krije koliko voli što je njegova draga toliko zavodljiva.

HNW/PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia, SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia Pogledajte koliko se Loren Sančez promenila za sve ove godine.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

NAJBOGATIJI ČOVEK NA PLANETI NEMA SOPSTVENU KUĆU! Novi trend oduševljava mlađe generacije, a EVO u čemu je stvar (VIDEO) Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!