Verenica najbogatijeg čoveka Džefa Bezosa, Loren Sančez, proslavila je svoj 54. rođendan u velikom stilu, baš kao što se to od nje i očekivalo.

Slavlje je krenulo dan ranije, te je "divan dan" dočekala sa svojim drugaricama milionerkama, a fotografije je podelila i na mrežama.

"Vidim crveno! Dan pre mog rođendana preplavljena sam ljubavlju i zahvalnošću što slavim sa ovim neverovatnim ženama koje su tako veliki deo mog života. (Neke nisu ovde)

Ove žene nisu samo prijateljice, smatram ih porodicom, verujem im i duboko ih volim. Ne zaboravimo koliko se i zabavljam sa njima!", napisala je na Instagramu.

Interesanto je da je među njima i rođena sestra Sančezove koja se retko pojavljuje u javnosti, a ostale dame bile su podjednako zanimljive upravo zbog načina na koji su stekle milione. Baš kao što se za "žderačicu muškaraca" kako pogrdno zovu Loren, pričalo da je sponzoruša, isto važi i za većinu njenih drugarica milionerki.

Iako nema sumnje da je Sančez i te kako povećala broj nula na bankovnom računu od kako je uplovila u vezu sa Džefom Bezosom, istina je da je i pre ovog odnosa bila ostvarena biznis žena.

Loren Sančez je bila uspešna i pre bezosa.
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Karijeru je započela kao asistent na KCOP-TV u Los Anđelesu. Takođe je bila domaćin i izveštač za KTVK-TV u Feniksu pre nego što se pridružila šou Extra kao reporter. Odatle se Sančez preselila u Fox Sports Net, gde je dobila nominaciju za Emi.

Loren je 2016. godine osnovala kompaniju Black Ops Aviation, prvu proizvodnu kompaniju u ženskom vlasništvu. Kompanija se zalaže za uređivanje snimaka iz vazduha za mnoge medijske divove poput Amazona, Netflixa i Foxa.

Loren Sančez je u prošlosti radila kao novinarka.
HNW/PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia 

Iste godine Sančez je dobila pilotsku dozvolu, zna da leti avionom i helikopterom. Prema Loren, njeno interesovanje za vazduhoplovstvo počelo je rano zahvaljujući ocu, instruktoru leta i mehaničaru.

Ko su drugarice Loren Sančez?

Lidija Kajvs

Lidija (35) udata je Majkla Kajvsa, čoveka koji ima najbolje kontakte u Holivudu. Majkl je kanadski investitor, nekadašnji lovac na talente koji je zastupao Kejti Peri i Brusa Vilisa.

Lidija i Majkl venčali su se 2019. godine, a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja i imaju dvoje dece. Lidija je završila pravo na Stanfordu.

Džejmi Šeril

Džejmi i Loren su jako bliske.
Instagram/nursejamiela 

Džejmi je holivudski ekspert za negu kože. Najveće svetske zvezde dolaze kod nje za savet ili da se "osveže". Ona već godinama sarađuje sa Paris Hilton i Kim Kardašijan.

Vlasnica je spa centra u Santa Monici i bila je producent Netflix-ovog šou-programa o plastičnoj hirurgiji "Skin Decision".

Elena Sančez Bler, sestra Loren Sančez

Elena je mlađa sestra Loren Sančez. Za razliku od starije sestra, Elen izbegava medije, majka je četvoro dece i bivša je medicinska sestra. Udata je za profesionalnog fotografa koji je od nje stariji 13 godina.

Elsa Kolins

Elsa je udata za Džarona Kolinsa, NBA trenera i bivšeg košarkaša. Odrasla je u Meksiku. Posle upoznavanja i braka sa Kolinsom pokrenula je kampanju da se rastavljene porodice na granici Meksiko-Amerika pronađu.

Pročitajte još: ONA JE DOKAZ DA STIL NE MOŽE DA SE KUPI NOVCEM: Devojka najbogatijeg čoveka izgleda "jeftino", a lice samo što NE PUKNE

Veronika Grazer

Veronika udata je za holivudskog i TV producenta Brajana Grazera. Ona je njegova treća supruga.

Oktobar Gonzales

Glumica koja je bila angažovana u serijima "Modern Family", "The View" i "Play it Forward" udata je za bišu NFL zvezdu Tonija Gonzalesa i imaju dvoje dece.

Zanimljivo je da je Toni bio u vezi sa Loren Sančez i da su dobili zajedno sina. Iako su se rastali, ona je prijateljica sa njegovom suprugom.

Bonus video:

Ilon Mask nakratko nije bio najbogatiji na svetu! STRUČNJAK ŠOKIRAO TVRDNJAMA: Oni nemaju moral, TI LJUDI SVE MERE NOVCEM!  Kurir televizija

Izvor: Blic Žena/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!