Glumica Meri-Kejt Olsen, koja je postala modna dizajnerka, i penzionisani hokejaš Šon Ejveri, fotografisani su kako svraćaju u njenu novu radnju The Row. Par je kasnije viđen kako se druži sa svojim zajedničkim prijateljem, Endijem Koenom.

PR timovi Olsena i Ejveri, koji su bili nakratko u vezi 2007. godine i ostali prijatelji tokom godina, nisu odmah odgovorili na pitanja Page Six-a.

Meri Kejt Olsen i Šon Ejveri ponovo zajedno posle 17 godina
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

To se dešava tri i po godine nakon što je ozloglašena privatna zvezda „Pune kuće” okončala svoj razvod od francuskog bankara Olivijea Sarkozija s kojim je bila u braku od novembra 2015. dok ona nije podnela zahtev za razvod u aprilu 2020. Dvojac je raskinuo u januaru 2021.

meri kejt olsen i bankar
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U martu, 55-godišnji Sarkozi je snimljen kako uživa na ručku sa alumom Luan de Leseps iz „Pravih domaćica Njujorka”. Bankar i rijaliti zvezda večerali su u NYC Le Bilboquet skoro dva sata pre nego što su, ruku pod ruku, napustili restoran. Međutim, do aprila njihova romansa je nestala.

U međuvremenu, Ejverijeva otuđena supruga Hilari Roda podnela je zahtev za razvod u julu 2022. nakon sedam godina braka.

Ejveri i Roda (37) su u julu 2020. dobili sina Neša. U svojoj molbi za razvod, brineta je tražila zajedničko pravno i isključivo fizičko starateljstvo nad njihovim sinom. Ona je dalje optužila Ejveri za zlostavljanje u porodici i dece i dobila je nalog za zaštitu, koji je još uvek na snazi.

Šon Ejveri i bivša žena Roda
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Rodinoj majci je ranije izrečena privremena zabrana prilaska Ejveri zbog uznemiravanja.

Tokom i nakon svoje hokejaške karijere, Ejveri — za koga su Page Six rekli da je nezgodne naravi i da se slabo slaže sa drugima — bio je umešan u brojne kontroverze. Bivša NHL zvezda optužena je za maltretiranje ljudi na i van leda, a više puta je kažnjavan i menjan zbog svog nesportskog ponašanja.

Meri Kejt Olsen i Šon Ejveri ponovo zajedno posle 17 godina
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U junu 2023. godine, bivši igrač Njujork Rejdersa osuđen je za pokušaj kriminalne nestašluke jer je zabio svoj skuter u minivan koji je blokirao biciklističku stazu.

Rodom je iz Kanade bavio se glumom, modelingom, modom, oglašavanjem, nekretninama i restoranima. Objavio je memoare u oktobru 2017. godine, a od decembra 2019. vodi svoj podkast.

Bonus video

LEGENDARNA PESMA IZ 2000-tih JE BIOGRAFSKA! Natalija i Sani otkrili kako je nastao vanvremenski hit: Bili smo na granici razvoda Kurir televizija

Izvor: Wanted A.N.