Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića tema je medija i javnosti godinama unazad, naročito od kako se saznalo da im u odnosu ne cvetaju ruže. 

Nije pomoglo ni to što su se pojavile priče o aferama i svađama, kao i sukobima zbog kojih je svojevremeno reagovala i policija. 

U jednom trenutku, Jelena je javno saopštila da se razvode

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice".

Jelena karleuša i Duško Tošić i dalje se zakonski nisu razveli
Instagram 

Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom jer je to nešto na šta sam navikla... pa navalite", bila je svojevremeno oštra Karleuša.

Međutim, nakon toga, objava je obrisana, a domaći mediji u nekoliko navrata su pisali da je par ipak odustao od razvoda. 

Za sve ovo vreme, Duško se nije oglašavao, ali se to promenilo nedavno kada je za Kurir ispričao da pokušava da se razvede, ali da je Jelena ta koja mu ne da razvod

Duško Tošić se oglasio po pitanju razvoda
AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih", otkrio je sportista.

Nakon njegove izjave oglasila se i Jelena, i praktično demantovala svog i dalje zakonitog supruga. Jelena je istakla da mora da se oglasi kako bi "zaštitila decu i sebe od izvrtanja istine od strane njenog još uvek zakonitog supruga Duška".

Jelena Karleuša
Jana Call me J/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"Demantujem tvrdnje u izjavi gde pominje njegove neuspele pokušaje sporazumnog razvoda. Jedini inicijator razvoda sam JA, a na svaki predlog sporazumnog rešenja, do dan-danas, iako su prošle godine, Duško ni njegov advokat NIKADA nisu odgovorili", napisala je Jelena.

Potom je okačila i skrinštot poruke koju je poslala Duškovom advokatu.

Prepiska Jelene Karleuša i Duškovog advokata
Instagram/karleusastar 

Ostaje da vidimo da li će se i kako razrešiti ova situacija. 

Bonus video:

GDE JE TO DUŠKO TOŠIĆ? Poznati estradni novinar OTKRIO zašto se fudbaler NE OGLAŠAVA povodom NOVE DEVOJKE? (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Izvor: Kurir/ Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!