Reper Pi Didi našao se u novom problemu nakon što je još jedna devojka odlučila da progovori o užasima koje je trpela. Ejpril Lampros optužila je muzičara da ju je drogirao i silovao nekoliko puta u vreme kada je bila studentkinja mode. 

Ona tvrdi da joj je Šon Kombs, kako je reperu pravo ime, ponudio je da joj bude mentor u modnoj industriji kada su se upoznali 1995. 

Otišili su u Soho bar, gde ju je reper terao da pije, a potom ju je odveo u njegovu sobu gde je, kako kaže, imala utisak da se "zidovi zatvaraju pred njom", nakon čega je pokušavao da je napastvuje. 

Lampros kaže da je bila pri svesti kada je Kombs počeo da je siluje, ali nije mogla da se odbrani. Probudila se sledećeg jutra "gola, u bolovima i zbunjena", navodi se u tužbi do koje je došao TMZ.

Nakon ovog događaja, Kombs joj se nije javljao četiri meseca, i tek ju je onda pozvao na VIP muzička dešavanja. Mlada studentkinja, nesigurna šta se zapravo dogodilo, odlučila je da se pojavi na događaju, a potom ju je reper naterao da ga zadovolji. 

Čovek koji je radio kao parking asistent je video čitav incident i mogao je da posvedoči šta se dogodilo. Nakon ovog dešavanja, Pi Didi je nastavio da je zove, i da joj preti, pa čak i da je stavlja na crnu listu u industriji kako bi sprečio da napreduje.

Pi Didi je optužen za zlostavljanje studentkinje
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njegovo ponašanje je opisala kao "mafijaško". Opisala je i još jedan incident kada ju je Kombs praktično "naručio" u svoj stan gde ju je upoznao sa pokojnom devojkom Kim Porter. Reper ju je naterao da uzme ekstazi i naredio joj da ima odnose sa Porter, dok je on gledao i masturbirao. Nakon toga ju je još jednom silovao. 

Lampros kaže da je uspela da se skloni od Didija 1998. godine, ali da su se sreli u jednom restoranu gde je radila. Reper je besno rekao gazdi da je ona probala da ga otruje, i da će, ukoliko je ne otpusti, zatvoriti čitav restoran. Nakon toga je bila otpuštena, stoji u tužbi. 

Podsetimo, nove monstruozne informacije o ponašanju repera pojavile su se samo par dana nakon što se na mrežama našao snimak jezivog prebijanja njegove bivše devojke Kesi. 

Na snimku, do kojeg je došao CNN, se vidi kako reper bez košulje sa peškirom omotanim oko struka juri Kesi niz hodnik u hotelu. Dok je pokušavala da uđe u lift, on ju je zgrabio za potiljak i srušio na zemlju. Zatim ju je šutnuo dok je nepomično ležala na zemlji, pre nego što je zgrabio dve torbe sa kojima je pokušala da pobegne. Didi je stao preko nje, ponovo je šutnuo, a zatim je odvukao nazad u njihovu sobu.

Reper se nakon svega obratio javnosti i izvinio za ponašanje, ali niko mu nije verovao da mu je iskreno žao. Većina smatra da se kaje samo zato što je bio uhapšen. 

Kesi su mnogi pružili podršku javno, no postoje i oni kojima je žao što se sve to dogodilo, ali su odlučili da se ne mešaju. Reč je o Dženifer Lopez koja se potresla kada je videla snimak, ali je odlučila da se drži po strani. 

Paf Dedi sa Džej Lo tokom veze.
Shutterstock 

Ona i Didi svojevremeno su bili zajedno, i raskinuli su jer reper nije želeo da se skrasi. Par je u jednom trenutku čak i uhapšen zajedno. Nakon raskida, Didi je povezivan sa mnogim slavnim ženama, pa se na listi našla čak i Severina koju je navodno muvao kada je bio na letovanju u Hrvatskoj. Međutim, veoma brzo se saznalo za reperovu mračnu prošlost, a oštećene stranke konačno su dobile nadu da će dočekati pravdu i da će se Didi naći iza rešetaka. 

Pročitajte još: EX DŽEJ LO KOJI JE ŽUDEO ZA SEVERINOM OPTUŽEN ZA UŽASE: Silovao devojku i terao je da ima odnose sa muškim prostitutkama

Bonus video:

SINOĆ SAM GLEDALA PREMIJERU FILMA SA TOM KRUZOM I LEJDI GAGOM! DIDI J uživo sa Kanskog festivala, otkrila SVE PIKANTERIJE Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!