Slavni fudbaler Nemanja Gudelj tokom prošle 2023. je išao na transplantaciju kose, a sada, gotovo godinu dana kasnije, promena je neverovatna.

Slavni fudbaler izgleda nikada bolje, što se videlo i po novim fotografijama njegove supruge Anastasije Ražnatović.

Par je uslikan tokom šetnje Marbeljom, a iako je pevačica oduzimala dah lepotom, mnogima nije promakao ni "glow-up" fudbalera koji je preko noći, kako su pojedini komentarisali, postao frajer ipo. 

Gudelj izgleda kao drugi čovek sa modernom frizurom, što samo potvrđuje kolika je moć kose i dobrog stila. 

Podsetimo, fudbaler je svojevremeno bio više nego transparentan sa samom procedurom transplantacije kose. Tako je na svom Instagramu i podelio snimak ne skrivajući uzbuđenje što će uskoro imati novu frizuru.

Nemanja Gudelj tokom transplantacije kose
Printscreen/Instagram/@nemanjagudelj 

Uz njega je, očekivano, sve vreme bila i tadašnja verenica, a sada supruga Anastasija Ražnatović, a nema sumnje da joj se nova promena i te kako dopada.

Inače, zanimljivo je da su mnogi bili više nego iznenađeni kada se Anastasija smuvala sa Gudeljom. Ona je malo pre toga raskinula dugu vezu sa Đorđem Kuljićem koji je važio za jednog od najboljih frajera na ovim prostorima.

Kada se pročulo da je sa Gudeljom, oglasili su se i oni kojima se izbor mlade pevačice i preduzetnice nije dopao, te su po mrežama ostavljali više nego ružne komentare poput "ostavla frajerčinu i smuvala proćelavog", "gde nađe onog sa repićem", "imaš li oči" i slično.

No, od kako su se pojavile nove Nemanjine slike, "hejteri" su ućutali, a negativne komentare na mrežama zamenili su komplimenti.

Naravno, o ukusima ne treba raspravljati, ali je bitno naglasiti da izgled nije sve u životu. Ipak, nema sumnje da Nemanja blista nakon promene, što se da primetiti i po brojnim objavama, a to je, na kraju dana, jedino bitno!

Bonus video:

Nemanja Gudelj objavio privatni video iz doma Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!