Anastasiju Ražnatović nedavno je zaprosio dečko, fudbaler Nemanja Gudelj koji je potom i sam objavio snimak veridbe na svom Instagram profilu i oduševio pratioce. 

Nemanja je svojoj dragoj priredio iznenađenje koje će pamtiti do kraja života, a pevačica nakon veridbe nije skidala osmeh sa lica, što možete videti i sami na videu u nastavku.

Očekivano, mnoge sada zanimaju i detalji svadbe koja će, bez sumnje, biti spektakularna, ali i još jedna stvar - da li će Anastasija uzeti Gudeljevo prezime.

Odgovor su sami dali i to veoma brzo. Naime, nakon što je mlada pevačica objavila fotografiju koja je nastala nakon veridbe, Gudelj je u komentarima napisao "AG" insinuirajući na prezime koje će Anastasija imati nakon venčanja. 

Anastasija Ražnatović će se ubuduće prezivati Gudelj.
Instagram 

Na to mu je odgovorila sa: "New chapter" ("Novo poglavlje") čime je potvrdila da je saglasna sa tim da ubuduće bude Anastasija Gudelj.

Bonus video:

Evo kako su se provodile Ražnatovićke na svadbi Mihajla Šaulića Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!