Lepa pevačica Anastasija Ražnatović udaje se za svog dečka fudbalera Nemanju Gudelja, a par je radosne vesti podelio i na svom Instagramu. 

Nemanja je svojoj dragoj priredio iznenađenje koje će pamtiti o kraja života, a pevačica nakon veridbe nije skidala osmeh sa lica, što možete videti i sami na snimku u nastavku.

Fudbaler je uz snimak koji je postavio na društvene mreže, objavio i predivnu italijansku ljubavnu pesmu koja će ih zauvek podsećati na ovo posebno veče.

U pitanju je pesma "Ti Amo" koju izvodi Umberto Toci. "Volim te, Peni, volim te, u vazduhu, volim te, ja jesam, volim te, u suštini čovek kome nije hladno u srcu i krevetu, volim te", stihovi su pesme koje je Nemanja posvetio svojoj izabranici.

Nemanja je zaprosio Anastasiju.
Instagram 

I dok danas Anastasija sa Nemanjom živi život o kakvoj je oduvek maštala, u prošlosti je ljubila neke slavne zavodnike sa domaće scene. 

Njena poslednja veza, pre odnosa sa fudbalerom, bila je sa biznismenom Đorđem Kuljićem sa kojim je malo pred raskid i otpočela zajednički život.

Anastasija je bila sa Đorđem 5 godina.
Kurir/Sonja Spasić 

Sa njim je provela 5 godina, a dugo su i živeli zajedno, najpre u njegovoj vili u Novom Sadu, da bi potom, na proleće 2021, pazarili stan u srcu Beograda, za koji su iskeširali 750.000 evra.

Glavni problem u njihovoj vezi bila je razdvojenost zbog čega su se emocije ugasile, a pevačica i biznismen ostali su u prijateljskim odnosima.

Đorđe i Anastasija su se udaljili godinama.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Svih ovih godina, iako je šira javnost želela da dozna više o njihovom odnosu, Anastasija i Đorđe uspešno su skrivali svoj privatni život od medija, a ona je tek s vremena na vreme "na kašičicu" otkrivala detalje njuhove veze.

Nekadašnji par nastavio je dalje, a Đorđe je danas u skladnoj vezi sa Milom Radojević sa kojom čeka i dete, a sa kojom su ga nedavno paparaci Kurira uslikali u jednom luksuznom rizortu.

Đorđe je uslikan u CG sa trudnom devojkom.
kurir 

Zanimljivo je i to da je Anastasija i pre Đorđa bila u ozbiljnoj vezi, i to sa sinom fudbalske legende, Kostadinom Terzićem.

Kostadin inače sin Zvezdana Terzića, široj javnosti upravo je postao poznat široj javnosti zahvaljujući romansi sa Anastasijom Ražnatović. 

Kostadin je bio prva ljubav Anastasije Ražnatović.
pritnscreen/instagram 

Njih dvoje uživali su u prvoj, naivnoj ljubavi, a kada su se rastali, uradili su to kao odrasli ljudi, na pristojan i civilizovan način.

Kostadin i Anastastija bili su zajedno dugo u ranoj mladosti.
pritnscreen/instagram 

"Kostadin i Anastasija su se rastali pre mesec dana, ali ne zbog treće osobe. Prosto, mladi su, to je bilo za očekivati. Ona ima samo 18 godina, neće sigurno da se udaje i da se vezuje. Oni su mladi ljudi, životi su pred njima, veze i vezice, ljubavi i strasti", rekla je svojevremeno majka pevačice.

Kostadin i Anastasija su raksinuli kada je imala 18.
printscreen/ youtube 

Kako su mediji tada pisali, Anastasija je ubrzo nakon Kostadina uplovila u romansu sa našim poznatim košarkašem Milošem Teodosićem, a navodno su zajedno proveli tri meseca.

Krah se desio zbog toga što je on tada bio u Rusiji, a pevačica u Srbiji. Anastasija i Miloš su posle raskida navodno ostali u dobrim odnosima, a kasnije se košarkaš oženio jednom od najfatalnijih srpskih glumica Jelisavetom Orašanin.

Teodosić je oženio Jelisavetu.
Instagram 

Bonus video:

Prvi snimak Anastasija Ražnatović po dolasku u Beograd Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!