Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nekada su bili it par na domaćoj sceni, međutim, od trenutka kada su počeli da žive zajedno u vili na Dorćolu, došlo je do problema, i par je odlučio da se razdvoji. Međutim, nijedna strana nije dugo tugovala, već su brzo nastavili dalje. 

Anastasija i Đorđe raskinuli su malo nakon preseljenja.
Kurir/Sonja Spasić 

Lepa pevačica danas uživa u srećnoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom sa kojim je nedavno objavila i da čeka bebu. Nažalost, došlo je do spontanog pobačaja u četvrtom mesecu. Ipak, Nemanja je u najtežim trenucima bio svim srcem uz svoju dragu, a težak trenutak par je uspešno prebrodio. 

Anastasija je srećna u vezi sa Gudeljom.
Instagram 

Sa druge strane, i Đorđe je pronašao ljubav nakon Anastasije. Iako nikad nije voleo medije, i sklanjao se od očiju javnosti još dok je bio u vezi sa pevačicom, ipak nije promakao paparacima Kurira koji su ga uslikali na elitnoj plaži u Crnoj Gori i to u društvu trudne supruge Mile Radojević. 

Đorđe Kuljić uslikan je u Crnoj Gori.
kurir 

Budući roditelji su uživali ispod suncobrana na ležaljci, a kada im je postalo prevruće spas su potražili u vodi.

Đorđe Kuljić nežan je prema trudnoj supruzi.
kurir 

Prema rečima izvora Kurira koji letuje u istom kompleksu gde i oni, Đordje je veoma pažljiv prema ženi koja će za nekoliko meseci da se porodi. Nakon plaže seli su u restoran , a zatim su se vratili u smeštaj.

Đorđe Kuljić je odseo u lux smeštaju.
kurir 

Nova partnerka Đorđa Kuljića prve intimne momente sa mladim biznismenom podelila je pre par nedelja na svom "Instagram" profilu, a tu se jasno kao dan moglo videti koliko zaljubljeni par uživa u prvom zajedničkom letovanju, dok obilazi ista ona mesta na koja je Kuljić svojevremeno išao sa Anastasijom.

Mila je vrlo oprezna dok na društvene mreže deli intimne momente sa bivšim izabranikom Anastasije Ražnatović, stoga je objavila fotografiju na kojoj se mogu videti njihove senke na belom zidu.

Mila Radojević i Đorđe Kuljić tek nedavo su objavili zajedničke fotografije.
printscreen/instagram 

Bonus video:

Prvi snimak Anastasija Ražnatović po dolasku u Beograd Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!