Slavni fudbaler Nemanja Gudelj nedavno se odlučio za kozmetičku proceduru transplantacije kose, za šta je izabrao jednu kliniku u Turskoj. 

On je i sam podelio snimak na Instagramu ne skrivajući uzbuđenje što će uskoro imati novu frizuru. 

Nemanja Gudelj pokazao je kako izgleda presađivanje kose.
Printscreen/Instagram/@nemanjagudelj 

Nakon toga, njegova devojka Anastasija Ražnatović i on su otišli na letnji odmor i prepustili se uživanju nakon teškog perioda koji je usledio nakon što su izgubili bebu u četvrtom mesecu trudnoće.

Da im odmor prija, dokazuju i fotografije koje oboje objavljuju na društvenim mrežama, a najnovija objava mlade pevačice nam je pokazala kako Nemanja izgleda nakon presađivanja kose.

Rezultati intervencije su već tu i niko ne može da se načudi transformaciji mladog fudbalera.

Na fotografiji koju je Anastasija objavila vidi se srećni i zaljubljeni par i Nemanja koju ljubi svoju izabranicu dok ona blista kao i uvek u trendi i glamuroznom izdanju.

Međutim, ovog puta više od njihove ljubavi pažnju je izazvala Nemanjina nova frizura.

Nemanja i Anastasija su pozirali na selfiju.
printscreen/instagram/raznatovicanastasija 

Kao što možemo da vidimo na fotografiji, kosa mu je prilično porasla nakon presađivanja i maltene da ne liči na sebe, a verujemo da će rezultati biti još bolji.

Bonus video:

ŠTA IMA? MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!