Baš kao i njegov slavni brat Nemanja, i Dragiša Gudelj, poznatiji kao dragi, srećan je u ljubavi. Dok stariji fudbaler uživa kraj naše poznate pevačice Anastasije Ražnatović u skladnoj vezi, srce mlađeg Gudelja ukrala je ništa manje antraktivna Lana Lazarević.

Lana Lazarević je devojka Dragog Gudelja.
Instagram 

Fatalna lepotica u slobodno vreme bavi se manekenkstvom, a bila je proglašena i za Top model Evrope. Ipak, pored toga nije zapostavila ni školovanje, te trenutno studira na jednom prestižnom američkom Univerzitetu u Beču, na smeru međunarodnih odnosa.

Lana Lazarević bavila se manekenstvom.
Instagram 

Srednju školu je započela u Americi, a kasnije završila u Austriji, dok je rodom iz Novog Sada. Navodi se takođe i da je 10 godina trenirala džez balet i osvojila više od 50 nagrada.

Inače, ona i Dragi nedavno su proslavili godišnjicu veze što je fudbaler obeležio i tako što je na svoj Instagram okačio seriju njihovih fotografija. 

Dragiša je obeležio godišnjicu veze sa Lanom.
Instagram 

Par ne krije koliko se voli, a dovoljan je jedan pogled na njegove objave da vam bude jasno da su emocije jake kao prvog dana njihove veze.

Interesantno je da se još na početku njihovog odnosa pisalo da na zgodnu Lanu nije ostao imun ni jedan od, kako mnogi kažu, najftalanijih mladih srpskih repera Vojaž koji je u prošlosti bio najpoznatiji po vezi sa popularnom pevačicom Breskvicom.

Ove navode ni reper ni manekenka nisu komentarisali, te nije poznato da li u pričama ima istine, ali je jasno da je lepa Lana sreću našla kraj zgodnog Gudelja, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Dragi Gudelj ne krije koliko voli svoju devojku Lanu Lazarević.

Bonus video:

Dragi Gudelj Anastasija Ražnatović  instagram/dragigudelj

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!