Da je mlada pevačica Anastasija Ražnatović u ozbiljnoj vezi sa Nemanjom Gudeljom govori njena odluku da je rešila da se sa svojim dečkom preseli u Tursku gde fudbaler je dobio ponudu od jednog fudbalskog tima.

"Gudelj je dobio ponudu da iz Sevilje pređe u redove aktuelnog turskog šampiona, ekipu Trabzona. Njegov sadašnji tim spreman je da ga proda za ogromnu sumu, pregovori su trenutno u toku, te je vrlo moguće da će se zbog poslovnih obaveza Nemanja naredne sezone preseliti na Crno more", rekao je izvor za Alo.

anastasija se zbog dečka seli u tursku
Instagram 

Par planira zajedničku budućnost, a Anastasija je spremna da se zbog dečka preseli na Bosfor.

"Nemanja i Anastasija su u ozbiljnoj vezi i planiraju zajedničku budućnost. Ona je bila prva osoba kojoj je ispričao da je dobio ponudu od turskog prvoligaša i objasnio joj je da je vrlo izvesno da će naredne godine napustiti Španiju. Pitao ju je da li bi ona bila spremna da zbog njega spakuje kofere.

nemanja gudelj dobio je ponudu od turskog kluba
Instagram 

Dogovorili su se da najpre on ode u Tursku, a kada se smesti i uklopi u sredinu, Tasa mu se pridružuje", otkrio je sagovornik za gorepomenut medij, koji je istakao da Ražnatovićeva ne planira da zapostavi muzičku karijeru.

"Anastasija ne planira da odustane od pevanja. Svesna je da je za napredak u poslu potrebno da provodi dosta vremena u Beogradu jer su joj svi saradnici ovde i najbolje će voditi karijeru iz Srbije. Takođe, ona je jako vezana za porodicu, majku, brata i bratanca Željka, te je odlučila da konstantno bude na relaciji Beograd-Turska kako bi podržavala dečka, ali i nastavila sa sopstvenim rastom. Smatra da će to biti dobar test za njihovu vezu, ona je bila svesna da ozbiljna veza sa sportistom iziskuje određene žrtve i smatra da će uspeti da isprati taj tempo života", ističe upućen izvor.

KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ Pevačica se sa dečkom seli u Tursku

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Evo kako izgleda vila u kojoj borave Anastasija i Gudelj Instagram