Nemanja Gudelj je pre nekoliko meseci otišao u Tursku na transplantaciju kose, a sada je prvi put pokazao rezultate intervencije i malo je reći da su ljudi oduševljeni.

Fudbaler se snimao u frizerskom salonu gde je "nabacio" novu frizuru, a mnogi su komentarisali da Gudelj sada izgleda kao "drugi čovek". 

Nemanja Gudelj pokazao novu frizuru.
instagram/nemanjagudelj 

Suprug Anastasije Ražnatović nije skrivao osmeh, očigledno prezadovoljan novim stilom, a sudeći po komentarima na mrežama, dame su oduševljene njegovom novom promenom.

Nemanja Gudelj promenio frizuru.
instagram/nemanjagudelj 

Podsetimo, fudbaler je bio više nego transparentan sa samom procedurom transplantacijekose. Tako je na svom Instagramu i podelio snimak ne skrivajući uzbuđenje što će uskoro imati novu frizuru. 

Nemanja Gudelj je pokazao kako izgleda procedura presađivanja kose.
Printscreen/Instagram/@nemanjagudelj 

Pročitajte još: KAKO IZGLEDA ANASTASIJIN DEČKO NAKON TRANSPLANTACIJE KOSE: Drastična promena zbog koje ćete ga teško prepoznati na prvu

Uz njega je, očekivano, sve vreme bila i tadašnja verenica, a sada supruga Anastasija Ražnatović, a nema sumnje da joj se nova promena i te kako dopada.

Inače, zanimljivo je da su mnogi bili više nego iznenađeni kada se Anastasija smuvala sa Gudeljom. Ona je malo pre toga raskinula dugu vezu sa Đorđem Kuljićem koji je važio za jednog od najboljih frajera na ovim prostorima.

Anastasija i Đorđe nekada.
Kurir/ Nemanja Nikolić 

Kada se pročulo da je sa Gudeljom, oglasili su se i oni kojima se izbor mlade pevačice i preduzetnice nije dopao, te su po mrežama ostavljali više nego ružne komentare poput "ostavla frajerčinu i smuvala proćelavog", "gde nađe onog sa repićem", "imaš li oči" i slično.

No, od kako su se pojavile nove Nemanjine slike, "hejteri" su ućutali, a negativne komentare na mrežama zamenili su komplimenti.

Naravno, o ukusima ne treba raspravljati, ali je bitno naglasiti da izgled nije sve u životu. Ipak, nema sumnje da Nemanja blista nakon promene, što se da primetiti i po brojnim objavama, a to je, na kraju dana, jedino bitno!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Anastasija Ražnatović bodri Nemanju Gudelja na utakmici instagram/raznatovicanastasija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!