Slavni fudbaler Nemanja Gudelj ne prestaje da oduševljava fanove svojim novim izdanjima nakon transplantacije kose koju je nedavno obavio u jednoj klinici u Turskoj.

Komentari su više nego pozitivni, a mnogi nisu propustili da ga pohvale i istaknu "koliko bolje izgleda bez tankog repa", koji je dugo nosio.

Podsetimo, Nemanja je i sam podelio snimak na Instagramu ne skrivajući uzbuđenje što će uskoro imati novu frizuru, a nakon intervencije, on i njegova lepa devojka Anastasija Ražantović uputili su se na odmor i prepustili se uživanju nakon teškog perioda koji je usledio nakon što su izgubili bebu u četvrtom mesecu trudnoće.

Nemanja Gudelj pokazao je kak oizgleda proces transplantacije.
Printscreen/Instagram/@nemanjagudelj 

Inače, zanimljivo je da su mnogi bili više nego iznenađeni kada se Anastasija smuvala sa Gudeljom. Ona je malo pre toga raskinula dugu vezu sa Đorđem Kuljićem koji je važio za jednog od najboljih frajera na ovim prostorima. 

Anastasija je dugo bila sa Đorđem Kuljićem.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Kada se pročulo da je sa Gudeljom, oglasili su se i oni kojima se izbor mlade pevačice i preduzetnice nije dopao, te su po mrežama ostavljali više nego ružne komentare poput "ostavla frajerčinu i smuvala proćelavog", "gde nađe onog sa repićem", "imaš li oči" i slično. 

No, od kako su se pojavile nove Nemanjine slike, "hejteri" su ućutali, a negativne komentare na mrežama zamenili su komplimenti. 

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović uživaju u ljubavi.
Instagram 

Naravno, o ukusima ne treba raspravljati, ali je bitno naglasiti da izgled nije sve u životu. Ipak, nema sumnje da Nemanja blista nakon promene, što se da primetiti i po brojnim objavama. 

Nemanja Gudelj mnogo bolje izgleda nakon presađivanja kose.
INSTAGRAM, TARIKFIDANVERDI / SCREENSHOT 

Čak i nedavno kada je Anastasija objavila njihov selfi, mnogi su komentarisali da fudbaler izgleda kao druga osoba, i da maltene da ne liči na sebe, a verujemo da će rezultati biti još bolji.

Nemanja je pokazao kako izgleda nakon presađivanja kose.
printscreen/instagram/raznatovicanastasija 

Bonus video:

Anastasija uživa sa Gudeljnom na Ibici instagram/raznatovicanastasija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!