Vest da Džejson Momoa, jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu, ima novu devojku pogodila je mnoge žene. "Naravno da smo srećni zbog tebe, Džejsone, ali ne od srca", glasio je jedan od komentara na fotografiji na kojoj je glumac otkrio svoju dragu. Naime, glumac je potvrdio vezu sa koleginicom Adrijom Arhon, podelivši na Instagramu romantične fotografije sa svojom izabranicom iz Japana.

Atraktivna Portorikanka ima 32 godine i sve je poznatija u svetu filma, a neke od njenih najzapaženijih uloga su u filmovima „Otac neveste”, „Hit”, „Morbijus”, seriji „Andor”.

Novopečeni par uživa u nezaboravnom putovanju kroz azijsku zemlju, deleći neke od svojih najlepših trenutaka na društvenim mrežama. Na jednoj fotografiji, Džejson Momoa nežno grli nasmejanu Adrijinu dok uživaju u večeri sa svojim prijateljima, dok se na drugoj slici par vidi opušten i nasmejan, dok uživaju u miru i tišini neposredno uz obalu mora.

profimedia-0872572155.jpg
TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U opisu fotografija, zgodni 44-godišnjak je prelepu brinetu nazvao "mi amor" (moja ljubav), rekavši da je sa njom podelio još jednu uzbudljivu avanturu i da je Japan ostvarenje njegovih snova.

Nedavne paparaco fotografije Džejsona u radnji ženskih torbi, konačno su dobile glavnog lika, odnosno ženu kojoj je glumac kupio poklon s obzirom na to da je samostalno tumarao butikom. Fanovi su se tada složili da ko god da je njegova izabranica, čini se da mu je zasigurno veoma stalo do osobe kojoj je birao tašnu s obzirom da je reč o ekskluzivnom butiku u kojem se ne mogu naći modeli ispod nekoliko hiljada dolara.

Džejson Momoa
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, holivudski glumac je nedavno priznao da je u vezi tokom nastupa na skupu komičara. Naime, pitali su ga da li je trenutno slobodan, na šta je on odgovorio: "U vezi sam već neko vreme".

Džejson Momoa
Shutterstock 

Podsetimo, Momoa je bio oženjen glumicom Lizom Bonet, sa kojom ima dvoje dece, ali je par prekinuo vezu 2022. godine, a ove godine su se i zvanično razveli. Nakon toga nije imao javnu devojku, iako je poznato da se neko vreme viđao sa koleginicom Eizom Gonzales, koja inače izuzetno liči na Adriju.

Džejson Momoa
Shutterstock 

Adrija je takođe bila u braku. 2019. godine je stupila u brak sa portorikanskim američkim advokatom Edgardom Kanalesom, ali detalji o njihovom razvodu ostaju nepoznati jer su svoj privatni život godinama držali daleko od očiju javnosti.

Bonus video

Džejson Momoa Instag/prideofgypsiesram

Izvor: Wanted A.N.