Čuveni snagator Džejson Momoa napunio je 43 godine, a sve se čini da će mu ovo biti jedna od najboljih godina u životu. U Holivudu je nikad popularniji, uloge mu se gotovo same nude, a krenulo ga je i na ljubavnom planu, nakon brodoloma sa bivšom 12 godina starijom partnerkom Lisom Bonet. 

Naime, nakon raskida veze duge 12 godina u kojoj su dobili i dvoje dece - sina Nakou-Wolfa (12) i ćerku Lolu (14), Momoa je uplovio u vezu sa još jednom glumicom - Ejzom Gonzales, međutim, nakon samo nekoliko meseci su raskinuli.

Džejson Momoa spada u najseksepilnije muškarce sveta.
@Roma / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, čuveni zavodnik uhvaćen je ponovo sa Gonazalesovom pre nekoliko dana u romantičnoj vožnji Majamijem, čime je par i javno potvrdio da su se pomirili

Inače, mnogi su smatrali da je Momoi "konačno izrasla kičma" kada je raskinuo prvi put sa mladom glumicom, s obzirom da ga je navodno presirala da uđu u ozbiljnu vezu. Glumac nije želeo da svoju decu tek tako upoznaje sa novim izabranicama, te je raskinuo vezu, ali emocije su očigledno ipak bile jače.

džejsona momou su zbog lise bonet zvali najvećim papučarem holivuda.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Mnogi su i pored toga pozdravili odluku da svoju porodicu stavi na prvo mesto, pogotovo ako se uzme u obzir da je do skoro imao nadimak "najvećeg papučara Holivuda" upravo zbog bivše Lise Bonet.

Džejson Momoa našao je sreću u ljubavi nakon raskida sa Lisom.
AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, iako na platnu glumi snagatore, neverovatno je da je glumac u privatnom životu bio poput "male mace", a otvoreno je priznao da  je svoju bivšu slušao u svemu, te da je ona ta koja je bila glava kuće, a njegovo da radi šta mu se kaže. 

Prosto je neverovatno da ovaj gorostasni 43-godišnjak koji je osvojio svet ulogom kala Droga u kultnoj seriji "Igra prestola", ali i u hit ostarenju "Aquaman", Bonetovoj nije smeo ništa da zameri.

Džejson Momoa više nema titulu najvećeg papučara.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Momoa je rodom sa Havaja, a do prvih 6 meseci života živeo je sa ocem koji je bio fotograf i umetnik. Kasnije se preselio kod majke, a već nakon srednje škole započeli su njegovi prvi glumački koraci.

Džejson se i tada izdvajao neverovatnom lepotom, a već do 25. bio je ogromna zvezda u usponu.

Najveću slavu doneli su mu upravo "Čuvari plaže", svetski mega-git u kojem je igrao Džejsona Ajona zbog čega su žene često komentarisale da je "bog koji hoda zemljom".

Poseban šmek mu je dao i prepoznatljiv ožiljak koji je zaradio u jednoj tuči u baru kada je imao samo 29 godina. Dobio je otprilike 140 šavova tokom rekonstruktivne operacije, a ožiljak kroz levu obrvu je očigledan u njegovom kasnijem radu. Napadač je nakon toga osuđen na pet godina zatvora.

Momoa je telo ukrasio i brojnim tetovažama, a i dan-danas je na listama najpoželjnijih i najseksepilnijih muškaraca sveta, a koliko se promenio od rane mladosti do danas pogledajte u galeriji ispod:

Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia, Shutterstock Pogledajte kako je Džejson Momoa izgledao nekad, a kako danas...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!