Džeri Hol je rođena 2. jula 1956. godine u Teksasu, a njeni roditelji nisu ni slutili da će godinama kasnije postati jedna od najpoznatijih plavuša. Kada je imala 16 godina, Džeri je otišla od kuće da bi nastavila karijeru modela u Parizu, a ubrzo je počela da zarađuje hiljade dolara nedeljno kao model.

Sa velikim uspehom stigle su romanse koje su učinile njen ljubavni život prilično burnim. Sedamdesete su za nju bile zlatne godine i tada je upoznala miljenika žena Brajana Ferija sa kojim je provela četiri godine.

Međutim, raskinula je veridbu zbog frontmena „Rolingstonsa” Mika Džegera. Kada ga je upoznala, bio je u dugom braku sa Bjankom Džeger, koju je napustio čim ga je Džeri zavela. Posle samo godinu dana postali su ljubavni par o kome svi pričaju. Zajedno su imali četvoro dece, ali se nikada nisu venčali.

Kako danas izgleda lepotica koju je bivši od 90 godina ostavio preko poruke?
Youtube 

Njena duga zlatna kosa i plave oči učinili su je ikonom stila svih vremena i supermodelom pre nego što je sam izraz izmišljen. Čak je uspela da impresionira princa od Bruneja koji joj je poklonio veliki buket cveća - toliko veliki da su ga dva muškarca nosila.

Uprkos neverovatnoj lepoti koju je posedovala, Džeger je počeo da je vara. Ipak, glumica mu nije ostala dužna i početkom osamdesetih upoznala je Ruperta Mardoka i sa njim prevarila muzičara.

džeri hol
Shutterstock 

„Imala sam aferu sa Rupertom, ali Mik me je molio da mu se vratim. Mislila sam da će se to u jednom trenutku promeniti, ali nikada nije. Njegovi postupci sa drugim ženama bili su prilično gadni, ali to je jedino što mi je smetalo kod njega - rekla je ona u jednom od intervjua.

Džeri i Mardok su se prvi put pojavili u javnosti kao par 2015. godine na finalu Svetskog prvenstva u ragbiju u Londonu gde je on uslikan kako je ljubi u obraz dok je Hol sijala od sreće. Njegovo bogatstvo se procenjuje na 17,7 milijardi dolara.

Kako danas izgleda lepotica koju je bivši od 90 godina ostavio preko poruke?
Youtube 

Džeri i Rupert su se venčali na intimnoj ceremoniji 2016. u Spenser Hausu, nakon burne petomesečne romanse. Medijski mogul je tada izrazio zadovoljstvo vezom sa bivšom manekenkom, a nedugo nakon ceremonije objavio je na Tviteru da je odlučio da napravi pauzu od društvenih mreža kako bi uživao u braku.

Džeri Hol se razvodi
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon što se udala za milijardera, Džeri se potpuno zapustila. Prijatelji slavnog para rekli su tada da je ona unela ravnotežu u Mardokov život, koji je decenijama bio fokusiran isključivo na posao. Rupert je 25 godina stariji od fatalne lepotice, a kada je napunio 90, sve se srušilo kao kuća od karata. Naime, Mardok je porukom zatražio razvod i tako šokirao bivšu manekenku.

„Džeri, nažalost, odlučio sam da okončam naš brak. Svakako smo se lepo proveli, ali imam puno posla. Moj njujorški advokat će odmah kontaktirati tvog“, pisalo je u poruci milijarder.

Bila je veoma iznenađena jer se nikada nije svađala sa Rupertom. Ali, navodno joj je naredio da u roku od 30 dana iseli svoje stvari i da pokaže račune kojima dokazuje da stvari koje uzima zaista pripadaju njoj.

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.