Čuveni milijarder Rupert Mardok odlučio je ponovo da stane na ludi kamen. Kako kaže - ovog puta zauvek. Naime, samo pola godine nakon što je ostavio bivšu suprugu Džeri Hol porukom i slomio joj srce, 92-godišnji tajkun odlučio je da zaprosi novu devojku sa kojom je ušao u vezu par nedelja nakon okončanja razvoda. 

Brzo se saznalo da je njegova nova izabranica En Lesli Smit (66), koja iza sebe ima dva braka, i definitivno je bogatija od svih njegovih bivših. 

Rupert Mardok zaprosio je novu devojku.
SNK, T.Atwell@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Rupert Mardok i En-Lesli Smit

Njen poslednji muž, milioner Čester Smit, legenda kantrija i vesterna koji je postao TV mogul, imao je 75 godina kada se udala za njega i, nažalost, umro samo tri godine kasnije 2008. godine, ostavljajući joj kontrolu nad njegovim imanjem u Kaliforniji od 156 ari, gde on uzgaja grožđe i masline.

I upravo ju je ovaj posao navodno zbližio sa Rupertom.

Nova devojka Ruperta Mardoka i sama je bogata.
Charlie PITT@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Otišla je na jednu od njegovih vinskih zabava u LA-u i počeli su da pričaju o vinogradima koje ima. Možda mislite da je on ulov, ali ona je ulov. Ona je prelepa žena, ima sjajnu ličnost. On je srećan što je ima u život“, rekla je njena bliska prijateljica Dženifer Ogden za Dejli mejl.

Par je uhvaćen nekoliko puta dok uživa na odmoru, a čini se da se "golupčići" baš dobro zabavljaju. Emocije su mu toliko jake da je odlučio da je pita čuveno pitanje, a kako je ispričao kasnije za New York Post, bio je veoma nervozna. 

"Plašio sam se da se zaljubim, ali isto tako sam znao da će ovo biti moja poslednja ljubav. Bolje bi bilo da tako bude. Srećan sam", rekao je.

Rupert će se venčati ovog leta sa svojom devojkom.
ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Par bi trebalo da se venča ovog leta, a to će biti peti brak za Mardoka. Međutim, sada se mnogi pitaju da li će Mardokova deca uopšte i dozvoliti da dođe do braka. Kako se navodi, to što En ima novca je olakšavajuća okolnost, jer se ovo pitanje mnogo puta postavljalo dok je bio u poslednjem braku.

Rupertu deca brane da bude sa ženama koje ga koriste.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tako je Džeri Hol, koja je inače bila poznata u javnosti više kao bivša Mika Džegera no po manekenskoj karijeri, javno i optužila naslednike vremešnog milijardera da su joj uništili vezu.

Džeri Hol optužila je Rupertovu decu da su joj uništila brak.
Youtube 

Oni su sve vreme strahovali jer ga je Džeri odvajala od njih, te im čak i branila da dolaze. Zbog toga su na sve načina vršili pritisak na oca, nakon čega je on porukom saopštio supruzi da je njihovoj vezi došao kraj. 

Džeri Hol je ipak dobila milione od ruperta.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Džeri je bila ucveljena, ali su njeni advokati ipak uspeli da nađu rupe u predbračnom ugovoru, zahvaljujući kojem je dobila pozmašno bogatstvo od Ruperta i definitivno neće do kraja života morati da podigne išta teže od kašike, a da li će isti slučaj biti i sa En Lesli Smit, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!