Medijski mogul Rupert Mardok našao se ovih dana u centru pažnje zahvaljujući ljubavnoj vezi sa novom izabranicom En-Lesli Smit, koja je 25 godina mlađa od njega.

Paparaci su ih ponovo snimili na jednoj od plaža Barbadosa, gde su zajedno uživali i nisu se odvajali jedno od drugog, a ona mu je i pomagala da se kreće nežno držeći ga za ruku.

Njihovi prijatelji su za strane medije otkrili da su se upoznali u novembru prošle godine i da deluju veoma srećno. En-Lesli, koja iza sebe ima dva braka, svakako je najbogatija žena sa kojom je bio u vezi. Njen poslednji muž, milioner Čester Smit, legenda kantrija i vesterna koji je postao TV mogul, imao je 75 godina kada se udala za njega i, nažalost, umro samo tri godine kasnije 2008. godine, ostavljajući joj kontrolu nad njegovim imanjem u Kaliforniji od 156 ari, gde on uzgaja grožđe i masline.

Rupert Mardok sa svojom 25 godina mlađom devojkom.
ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

I upravo ju je ovaj posao navodno zbližio sa Rupertom.

"Otišla je na jednu od njegovih vinskih zabava u LA-u i počeli su da pričaju o vinogradima koje ima. Možda mislite da je on ulov, ali ona je ulov. Ona je prelepa žena, ima sjajnu ličnost. On je srećan što je ima u život“, rekla je njena bliska prijateljica Dženifer Ogden za Dejli mejl.

Što se tiče njihove romanse, ona je dodala da je i sama srećna što je En pronašla novu ljubav.

"To je uzbudljivo. Dala mi je to do znanja. To je nešto uzbudljivo za nju. En zna u šta se upušta - ona ​​je veoma, veoma inteligentna žena. Ona je bila sama neko vreme i bila je slomljena kada je izgubila Čestera. Veoma sam srećna što je našla malo sreće i zabave i pronašla nekoga do koga joj je stalo“, dodala je ona.

Rupert Murdok sa devojkom.
Charlie PITT@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iza Ruperta stoji četiri braka, bio je oženjen bivšom stjuardesom Patrišom Buker od 1956. do 1967. i novinarkom Anom Torv od 1967. do 1998. Zatim se oženio preduzetnicom Vendi Deng, 38 godina mlađom od njega, ali je podneo zahtev za razvod 2013. godine. Džeri Hol je prošlog jula podnela zahtev za razvod, a čini se da nije gubio vreme u pronalaženju nove ljubavi.

En-Lesli je diplomirala na koledžu 1980. i pre nego što se udala za pokojnog pevača, koji je takođe imao 13 televizijskih stanica u Kaliforniji i Oregonu, bila je u prinudnom braku koji ju je, kako je jednom rekla, doveo do toga da je pronađe Boga i postane policijski kapelan u Kaliforniji.

Rupert Murdok.
ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Danas radi kao voditeljka na lokalnom radiju i ne krije koliko joj znači vera u Boga.

„Kada sam počela da hodam s Bogom, stvari u svetu su mi se činile besmislenim“,rekla je En-Lesli Amerikan za Christian Broadcasting Netvork.

Ona i njen pokojni suprug su 2005. objavili album "Captured by Love", a tri godine kasnije on je preminuo od srčanog udara u 78. godini.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!