Rupert Mardok možda ima 91. godinu, ali živi život kao da je u dvadesetim. Pre samo četiri meseca okončao je brak sa nekadašnjom manekenkom Džeri Hol, a sada je već u novoj velikoj ljubavi sa sledećom izabranicom, čiji se identitet brzo saznao.

U pitanju je En Lesli- Nikol (66), inače udovicom zvezde kantri muzike Čestera Smita koji je preminuo 2008. godine. En je svojevremeno radila kao policijski kapelan, što znači da je policijacima i njihovim saradnicima pružala moralnu i duhovnu podršku, a od Ruperta je mlađa 25 godina. 

Rupert Murdok ima novu devojku.
Charlie PITT@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Novopečeni par je viđen na Barbadosu gde su se sve vreme zabavljali, a iako vremešni bogataš ima problema sa kretanjem, ne odustaje od putovanja i romansi. 

Očigledno ne dozvoljava da ga bilo šta spreči da živi život punim plućima, te trenutno uživa u suncu i moru sa sa En koja ne skida osmeh zbog nove romanse. 

Rupert Murdok u vezi je sa bivšom udovicom kantri zvezde.
ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sa druge strane, Džeri koja je široj javnosti najpoznatija po braku sa Mikom Džegerom nije moguće videti u javnosti. Kako se pisalo, nju je potpuno zatekla informacija da Rupert želi razvod, što joj je saopštio porukom, da bi mu se osvetila na dan kada mu se unuka venčavala i par trenutaka pre nego što će ući u helihopter, tako što mu je servirala papire za razvod. 

Najpre se šuškalo da su glavni problem bile cigarete, kao i to što je Holova želela stalno da izlazi, međutim, kasnije se ispostavilo da su u sve umešana i Rupertova deca koja su stekla utisak da nekadašnja manekenka pokušava da ih razdvoji od oca kak obi prisvojila njegov novac. 

Ipak, milijarder je obezbedio Hol razvodom, te neće morati do kraja života da podigne išta više od kašike, a da li će istu sudbinu doživeti i njegova nova izabranica En, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!