Od kako se razvela od medijskog mogula Ruperta Mardoka, Džeri Hol se nije pojavljivala u javnosti. Jedini put kada je to učinila bila je prošlogodišnja Nedelja mode u Parizu, kada joj je društvo pravila ćerka, nakon čega je ponovo otišla u ilegalu.

No, od kako se pročulo da 91-godišnji Mardok ima novu "devojku", Džeri je shvatila da je defintivno došao trenutak da ostavi sve iza sebe.

Džeri Hol prvi put se pojavila u javnosti.
Craig Hattori / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Džeri se pojavila sinoć u Los Anđelesu gde je održana 'Green Carpet Fashion Awards' dodela nagrada koja je okupila brojna poznata lica. I ovog puta društvo joj je pravila ćerka, 31-godišnja lepotica Džordži Mej Džeger, a malo je reći da su i majka i ćerka prosto blistale.

Manekenka i glumica za ovu je priliku odabrala plavu haljinu, dok je njena ćerka ponela bež kreaciju uz koju je dodala leopard rukavice. Inače, Džeri je Džordži dobila u vezi s legendarnim rokerom Mikom Džegerom sa kojim je vezu započela još davne 1977. godine.

Bili su zajedno 22 godine, iako njihov brak nikada nije postao zvaničan. Naime, par se venčao na ceremoniji na Baliju 1990. godine, ali je brak posle razvoda Viši sud proglasio nevažećim.

"Opraštala sam i praštala, praštala i praštala, sve do trenutka kada je sve postalo jako nezdravo. Naravno, nije bio najbolji muž, mogla sam da se žalim ili gunđam, ali to je dosadna vest... Ako ste u nezdravoj vezi, to je loše za vaše samopoštovanje. Imaš toliko uspona i padova da ne možeš biti stabilan", rekla je jednom Džeri.

Džeri Hol bila je u braku sa Mikom Džegerom.
Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia 

Dok je još bila u vezi sa rokerom, imala je aferu sa odgajivačem konja Robertom Sangsterom 1982. godine, nakon što je otkriveno da je Mik imao aferu sa Karlom Bruni. "Nikada me nije nervirao. Bar ne one male stvari. Ali njegovi potezi sa drugim ženama su bili prilično loši. Ali to mi je jedino smetalo. Ne male stvari", rekla je Džeri 2015. "On je negirao svaku aferu. Ali većina muškaraca to radi. Vremenom je dobio dete sa drugom", dodala je.

Mik i Džeri imaju četvoro dece zajedno - Elizabet, Džejmsa, Džordžiju Mej i Gabrijela.

Posle Džegera, najviše se pričalo o njenom braku sa medijskim mogulom Rupertom Mardokom, od kojeg se razvela u avgustu 2022. godine.

Džeri Hol udala se za Ruperta nakon šest godina veze.
Youtube 

Ona i 25 godina stariji Rupert venčali su se u martu 2016. godine, a strani mediji su objavili da je posle razvoda dobila 250 miliona dolara i kuću u Henliju u Engleskoj vrednu 13 miliona dolara i vilu u Francuskoj koju je tajno kupio za nju.

Džeri Hol naplatila je razvod.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Džeri nije podnosila Rupertovu decu iz prvog i drugog braka, a bila je šokirana kada je mejlom zatražio razvod. Pre Džeri, Rupert je bio u braku tri puta, a ima šestoro dece. Smatra se da su upravo njegovi naslednici uticali na oca da se razvede ubedivši ga da Hol zanima samo novac iako je bila uz njega i u dobru i u zlu, i kako kažu izbori "bila spremna i pelene da mu menja", jer ga voli. Nažalost, Rupert je poslušao decu, i sa Džeri se razveo u rekordnom roku, no, čini se da je ovaj lom konačno ostavila iza sebe.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!