Bivša manekenka Džeri Hol našla se u žići javnosti zbog razvoda od medijskog tajkuna Ruperta Mardoka (91). Džeri je za razvod saznala na krajnje neuobičajen način - Rupert je   putem email-a saopštio svojoj partnerki da želi razvod braka.

Nekadašnja manekenka za Mardoka se udala 2016. godine, a za bračni brodolom je okrivila njegovu decu.

Džeri Hol razvodi se od medijskog tajkuna Ruperta Mardoka
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Poznata lepotica koja je u subotu napunila 66 godina osim na modnim pistama i revijama slavnih modnih kreatora, viđali smo je i u filmovima, a njen ples u spotu Brajana Ferija "Let's Stick Together" i danas golica maštu muškarcima.

Malo je poznato da ima i sestru bliznakinju Teri, koja se bavila fotografijom, a potom je uplovila u nekretnina. Pored nje, Džeri ima još tri starije sestre.

Pored poslovnih uspeha, koji uključuju razna priznanja i više od 40 naslovnica u  magazinima kao što je Vogue, Elle, Harper Bazar, zbog lepote je na sebe skrenula pažnju najpoželjnijih muškaraca planete.

Svojevremeno je medijima posebno bila zanimljiva zbog ljubavi sa Mikom Džegerom. Mik je počeo da se viđa sa ovom Teksašankom krajem 1977. dok je još bio u braku sa Bjankom, a ona je tada bila verenica Brajana Ferija.

Strani mediji su pisali da je ova lepotica tokom veze s Mikom imala kratku aferu s bogatašem Robertom Sangsterom, koji je tada bio u braku. Šuškalo se da ga je prevarila i s istoričarem Adamom Zamojskim 1988.

Džeri Hol nekada je bila veoma uspešna manekenka
Shutterstock 

Džeri je navodno bila inspiracija za kultnu pesmu Stounsa "Miss You", a u trenutku kada se upoznala sa Džegerom, bila je jedan od najplaćenijih foto-modela na svetu i važila je za veoma uticajnu ženu u svetu šou-biznisa.

U vezi sa Džegerom rodila je četvoro dece. Razveli su se 1999. godine kada je brazilski foto-model Lusijana Himenez obelodanila da će roditi dete čiji je otac Džeger.

Džeri Hol i Mik Džeger dugo su živeli zajedno nevenčani u Londonu. Tokom svog braka s Džeri, od 1991. do 1994. godine, muzičar je imao aferu sa italijanskom pevačicom i modelom Karlom Bruni, koja je kasnije postala prva dama Francuske.

Džeri je saznala za tu vezu i intervenisala, a Karla je kasnije pričala: "Bio je možda sa još deset žena dok je bio sa mnom".

Džeri Hol i Mik Džeger imaju 4 dece
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Džeri je imala svoj novac, što znači da je Džegerovo dragoceno bogatstvo bilo sigurno, ali je ona ipak trpela njegove veze sa mnogo mlađim ženama koje je on nastavio da ima.

Mik i Džeri obavili su svadbenu ceremoniju na plaži u Baliju 1990. godine, međutim, ovo venčanje proglašeno je nezakonitim tokom njihovog razvoda od Visokog suda Engleske 1999. pa je brak poništen "uz obostrani sporazum". Poravnanje od pet miliona dolara uz vilu u Ričmondu izvan Londona Džeri Hol je opisala kao "vrlo, vrlo velikodušno".

"Naravno da Mik sa decom razgovara često. On je zaista divan otac", rekla je Džeri Hol i dodala da i ona ima veoma dobar odnos sa njim jer ih, osim četvoro dece, vezuje i prijateljstvo dugo 30 godina. Međtim, Džeri Hol ističe da je Mik bio veoma veoma loš muž. 

Shutterstock, Youtube Nekadašnja manekenka napunila 66 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!