Manekenka Džeri Hol stigla je na „The Green Carpet Fashion Awards” u Holivudu, a društvo joj je pravila Džordžija Mej Džeger, ćerka koju je dobila u braku sa slavnim muzičarem Mikom Džegerom.

Nasmejane majka i ćerka pozirale su okupljenim fotografima u uskim haljinama, a Džordžija je nabacila zanimljiv detalj, dugačke rukavice tigrastog dezena.

Džeri Hol i Džordžija Mej Džeger.
Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia 

31-godišnja Džordžija se bavi manekenstvom i već je radila za Chanel, Versacce, Vivienne Westwood i Miu Miu, a sa samo 17 godina potpisala je unosan ugovor sa kozmetičkom kućom Rimmel.

Džeri se ne pojavljuje često u javnosti, a 1975. godine bivša manekenka je započela vezu sa muzičarem Brajanom Ferijem, a dve godine kasnije napustila ga je zbog Džegera. Njih dvoje su održali hinduistčku ceremoniju venčanja 1990. godine na Baliju u Indoneziji.

Najmlađa Džegerova ćerka je klon slavne majke
Dave Bedrosian / imago stock&people / Profimedia 

Navodni brak je kasnije proglasio nevažećim Visoki sud Engleske i Velsa, presudivši da brak nije pravno odobren ni prema indonežanskom ni engleskom zakonu.

Dok su bili u braku, imali su dve ćerke, Elizabet i Džordžiju Mej, i sinove Džejmsa i Gabrijela.

Džeri Hol i Mik Džeger.
Youtube 

Ipak, razveli su se 1999. godine, a nakon toga Džeger je proglašen za velikog ženskaroša te je posle Džeri ljubio mnoge druge dame sa kojima ima decu.

Poslednja poznata devojka Mika Džegera je balerina Melani Hemrik, koja je 44 godine mlađa od njega i zajedno su od 2014. godine, ali se retko pojavljuju zajedno u javnosti.

Inače, Džeri se prošle godine razvela od 91-godišnjeg medijskog mogula Ruperta Mardoka.

Džeri Hol i Rupert Mardok.
Youtube