Slavni milijarder i medijski mogul Rupert Mardok (92) postao je glavna zvezda poslednjih meseci zahvaljujući burnom ljubavnom životu. Tako je, primera radi, nedavno raskinuo veridbu sa En Lesli Smit (66) iako su planirali venčanje.

Prijatelj blizak paru rekao je da se En Lesli Smit mučila sa publicitetom.

Rupert Mardok raskinuo je veridbu nakon samo 2 nedelje.
SNK, T.Atwell@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Rupert Mardok i En-Lesli Smit

"Jednostavno nije mogla da se nosi sa time što je u očima javnosti. Ona je veoma zatvorena. Seli su i razgovarali juče i složili se da je bolje da se rastanu", rekao je. Ipak, Rupert i dalje o njoj govori samo u superlativu. 

Zanimljivo je da je samo par meseci pre veze sa En prekinuo dugogodišnji brak sa bivšom manekenkom Džeri Hol, a ostavio ju je, ni manje, ni više, nego preko mejla.

Džeri Hol Rupert je ostavio preko mejla.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, Hol se potom odlučila na kontra-udar, te papire za razvod dostavila Mardoku u trenutku kada je bio na venčanju unuke. Kao razlog istakla je nepomirljive razlike, a iako je imovina bila obezbeđena čeličnim predbračnim ugovorom, advokati Holove ipak su pronašli "rupe", te je bivša manekenka sada obezbeđena do kraja života.

Džeri Hol je obezbeđena do kraja života.
Shutterstock 

Inače, tek sad se saznalo šta se sve odvilo tog dana kada je Rupert poslao mejl, kao i šta je u njemu pisalo. Džeri ga je čekala da dođe na njihovo imanje u Oksfordširu kad je pogledala svoj mobilni i videla da od njega ima samo poruku. U tom je mejlu Rupert napisao da je njihovoj vezi došao kraj.

"Džeri, nažalost odlučio sam da prekinem naš brak. Svakako smo se lepo proveli, ali ja imam mnogo posla. Moj njujorški advokat će odmah kontaktirati tvog", pisalo je u poruci, a prenosi story.hr.

Džeri Hol je bila u braku sa Rupertom od 2016.
Youtube 

Nju je to jako začudilo jer se nikad nije svađala s Rupertom. Ali navodno joj je naredio da u roku od 30 dana iseli svoje stvari i da pokaže račune kako bi dokazala da stvari koje uzima zaista njoj pripadaju.

Nakon razvoda je njoj pripao njihov dom u Oksfordširu u kojem je navodno otkrila da sigurnosne kamere na posedu i dalje šalju snimke Foksu, televizijskoj mreži koja je deo Mardokovog medijskog konglomerata, nakon čega ih je isključila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!