Vremešni milijarder Rupert Mardok (92) definitivno nema sreće u ljubavi. Samo dve nedelje nakon što je objavio veridbu sa novom devojkom En Lesli Smit (66), saznalo se da je par raskinuo, što bi se reklo, ništa od onoga - peta, sreća.

Najgore od svega je to što je bogataš nedavno pristao da govori o svojoj partnerki, rekavši da su mu emocije bile toliko jake, da je imao tremu da je pita čuveno pitanje. 

"Plašio sam se da se zaljubim, ali isto tako sam znao da će ovo biti moja poslednja ljubav. Bolje bi bilo da tako bude. Srećan sam", rekao je tada. En je zaprosio 11-karatnim dijamantskim prstenom za koji se smatra da vredi do 2 miliona funti. 

Rupert Mardok i en su raskinuli veridbu nakon samo 2 nedelje.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Par je trebalo da se venča ovog leta, što bi bio peti brak za Mardoka, međutim, priča je propala. Navodno, veridba je prekinuta sinoć nakon što su zajednički doneli odluku da se rastanu. Prijatelj blizak paru rekao je da se En Lesli Smit mučila sa publicitetom.

"Jednostavno nije mogla da se nosi sa time što je u očima javnosti. Ona je veoma zatvorena. Seli su i razgovarali juče i složili se da je bolje da se rastanu", rekao je.

Rupertova verenica mučila se sa publicitetom.
Charlie PITT@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Drugi prijatelj je za Daily Mail rekao da milijarder i dalje gaji jaka osećanja prema En Lesli Smit uprkos njihovoj odluci da se rastanu.

"Divi joj se, poštuje je i misli da je neverovatna žena. Njemu se sviđa činjenica da je ona tako mirna i tako jaka… i ona deli njegova religiozna ubeđenja", rekao je.

No, mnogi su mišljenja i da su Mardokova deca "umešala prste u celu priču". Kako se pre pisalo, to što En ima novca je olakšavajuća okolnost, jer se ovo pitanje mnogo puta postavljalo dok je bio u poslednjem braku.

Sumnja se da su ponovo Rupertova deca doprinela raskidu veridbe.
ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Tako je Džeri Hol, koja je inače bila poznata u javnosti više kao bivša Mika Džegera no po manekenskoj karijeri, javno i optužila naslednike vremešnog milijardera da su joj uništili vezu.

Oni su sve vreme strahovali jer ga je Džeri odvajala od njih, te im čak i branila da dolaze. Zbog toga su na sve načina vršili pritisak na oca, nakon čega je on porukom saopštio supruzi da je njihovoj vezi došao kraj, ubedivši ga da Hol zanima samo novac iako je bila uz njega i u dobru i u zlu, i kako kažu izbori "bila spremna i pelene da mu menja", jer ga voli. Nažalost, Rupert je poslušao decu, i sa Džeri se razveo u rekordnom roku.

Džeri Hol se razvela od Ruperta zbog njegove dece.
Youtube 

Džeri je bila ucveljena, ali su njeni advokati ipak uspeli da nađu rupe u predbračnom ugovoru, zahvaljujući kojem je dobila pozmašno bogatstvo od Ruperta i definitivno neće do kraja života morati da podigne išta teže od kašike. 

Podsetimo, Hol i 25 godina stariji Rupert venčali su se u martu 2016. godine, a strani mediji su objavili da je posle razvoda dobila 250 miliona dolara i kuću u Henliju u Engleskoj vrednu 13 miliona dolara i vilu u Francuskoj koju je tajno kupio za nju. 

Džeri Hol je profitirala nakon razvoda.
Shutterstock 

Sa druge strane, En Lesli Smit bila je poprilično situirana i pre veridbe sa Mardokom. Ona iza sebe ima dva braka, a njen poslednji muž, milioner Čester Smit, legenda kantrija i vesterna koji je postao TV mogul, imao je 75 godina kada se udala za njega i, nažalost, umro samo tri godine kasnije 2008. godine, ostavljajući joj kontrolu nad njegovim imanjem u Kaliforniji od 156 ari, gde on uzgaja grožđe i masline.

Upravo ju je ovaj posao navodno zbližio sa Rupertom.

"Otišla je na jednu od njegovih vinskih zabava u LA-u i počeli su da pričaju o vinogradima koje ima. Možda mislite da je on ulov, ali ona je ulov. Ona je prelepa žena, ima sjajnu ličnost. On je srećan što je ima u život", rekla je njena bliska prijateljica Dženifer Ogden za Daily Mail. 

Finansije očigledno nisu bile problem za En i Ruperta, a izjava da joj je smetala pažnja javnosti takođe nije pila vodu, ako se uzme u obzir da je znala sa kim ulazi u vezu, te, kako neki smatraju, to što je u centru pažnje moglo bi da smeta samo ako je planirala neke malverzacije, u suprotnom, vrlo je lako mogla da se izvuče i skloni od očiju paparaca, kao što je to uradila Hol, te se tako njene paparaco fotografije iz četvorogodišnjeg braka sa Rupertom mogu nabrojati na prste obe ruke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!