Zejn Malik se konačno, na neki način, vratio na javnu scenu nakon duže pauze, a u novoj epizodi emisije "Zach Sang Show" konačno se dotakao mnogih tema, poput benda One Direction koji ga je proslavio, ali i odnosa sa bivšom partnerkom Điđi Hadid.

Pevač je šokirao sve kada je rekao da sada "ne zna da li je zaista ikada bio zaljubljen" i dodao da se definicija ljubavi menja.

"Pogledate unazad drugačijim očima i onda ste kao 'možda tada i nisam bio zaljubljen'", rekao je.

Zejn Malik je progovorio o odnosu sa Điđi
JosiahW / Backgrid USA / Profimedia 

Osvrnuvši se na prošlost, Malik je nastavio: "Da li je to bila ljubav ili životno iskustvo kroz šta sam prolazio? Ko zna. Samo smo u okolnostima u kojima se osvrnete i ništa više ne gledate isto".

Pevač je dotakao i da mu je teško da definiše ljubav mimo onoga što oseća prema porodici osvrnuvši se na trogodišnju ćerku Kai.

Podsetimo, Zejn i njegova bivša devojka Điđi kojoj je pravo ime Jelena Nura Hadid, zajedno su proveli šest godina, sa raskidima, pre nego što su stavili tačku na ljubav nakon sukoba sa njenom "majkom iz pakla" Jolandom Hadid.

Jolanda Hadid se sukobila sa Zejnom
Profimedia 

Došlo je do rasprave, a kako se tada navodilo, Zejnu je navodno smetalo to što Jolanda pokazuje lice njegove ćerke, dok se oni trude da je sakriju od medija i paparaca kako bi joj osigurali što lepše, neometano detinjstvo.

Navodno u svađi Điđi, koja sa kojom su se čuli preko telefona, nije smela da se suprotstavi majci, što je Zejnu smetalo.

Zejn Malik je imao problem sa Điđi i njenom majkom
Jackson Lee / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svađa je toliko kulminirača da je pevač navodno "ščepao Jolandu" i"gurnuo je na komodu". Navodno je pevač vređao taštu, poručio joj da se kloni njegove ćerke i nazvao je "je*enim holandskim go*netom".

Međutim, pevač je demantovao da je fizički nasrnuo na Hadidovu, napisavši na Tviteru da ne želi da se bavi tvrnjama o svađi koju je imao s "jednim članom porodice njegove partnerke", pomenuvši da je pomenuta osoba došla u njegov dom dok Điđi nije bila kod kuće.

Jolanda Hadid je nepozvana ušla u Zejnovu i Điđinu kuću
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Malik je kasnije u jednom podkastu rekao da nije želeo da komentariše ono što se pisalo po internetu, niti da se pravda. 

"Nisam želeo da skrećem pažnju niti da se svađam s njom, da pravim bilo kakvu priču koju bi moja ćerka mogla da pročita jednog dana", rekao je tada.

Zejn se i sada osvrnuo na svoju ćerku i istakao da ga je promenila. "Osećam da je moja ćerka vratila svetlo u moj život", priča pevač. 

"Čini me srećnim. Imam toliko ljubavi u sebi za koju nisam ni znao da postoji pre nego što se rodila", dodao je. 

Điđi Hadid sa ćerkom Kai
printscreen/instagram/gigihadid 

"Smeje se. Voli da radi neke smešne stvari i toliko uživa u tome. Ona je nova, sveža perspektiva na život koji je za mene u jednom trenutku postao siv", rekao je Zejn Malik na kraju, a ovaj odgovor obradovao je mnoge koji su dugo bili zabrinuti za pevača.

Pročitajte još: MOLIO ĐIĐI DA SE SUPROTSTAVI MAJCI IZ PAKLA: Manekenka se plaši Jolande, isplivao snimak koji otkriva njeno pravo lice

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Bred Pit Instagram/drjb.aesthetics

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!