Kim Kardašijan našla se u "nebranom grožđu" na nedavnom prozivanju Toma Brejdija. Slavni fudbaler učestvovao je u šou programu "Greatest Roast of All Time: Tom Brady" koji je deo "Netflix is a Joke" festivala komedije u Los Anđelesu. Reč je o projektu čuvenog komičara Kevina Harta u kojem se slavne zvezde javno prozivaju, odnosno "roastuju". 

Međutim, malo ko je mogao da očekuje da će se "roast" Toma Brejdija pretvoriti u prozivku Kim Kardašijan

Kim kardašijan su prozivali umesto Toma Brejdija
printscreen/youtube/Entertainment Tonight 

Sve je počelo kako se i očekivalo - šalama upućenim Brejdiju, a najoštrija je bila komičarka Niki Glejzer. Ona ga je prozivala jer je svojevremeno ostavio bivšu devojku Bridžet Mojnahan kada je bila trudna sa njihovim sinom Džekom 2006. i to zbog Žizel Bundšen, sa kojom je tek otpočeo vezu.

"Tome, ti si bio najbolji ikada, iako si igrao predugo, potom si otišao u penziju, pa se vratio pa se povukao, razumem sve. Teško je otići od nečega što nije tvoja trudna devojka", našalila se Glejz.

Toma Brejdija su prozivali u popularnom šou programu.
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Da budemo pošteni, nije znao da je trudna. Samo je mislio da se ugojila", dodala je.

Šale su se zaređale, a onda je na binu izašla Kim Kardašijan, njegova "prijateljica". Za njih se mislilo da su u jednom trenutku i zajedno, no ove priče nikada nisu bile potvrđene. 

Sve se slomilo na Kim

Međutim, kada se Kim popela na binu, usledio je trenutak zbog kog smo sigurni da je zažalila što se tu pojavila. 

Hiljade ljudi ispred nje je u isto vreme počelo da viče "ua" i da zviždi, a starleti je vidno bilo neprijatno. Publika nije prestajala da zviždi, pa je Kevin Hart morao da uskoči i "smiri strasti". Međutim, njenom poniženju tu nije bio kraj. Njen prijatelj Tom Brejdi nije se potrudio da je smiri iako joj je bilo vidno neprijatno, već ju je potkačio.

"Kim Kardašijan, hvala ti mnogo što si došla ovde. Znam da je Kim bila prestravljena od dolaska, ne zbg ovoga, već jer su njena deca kod kuće sa ocem", rekao je Brejdi potkačivši repera i njegovo nestabilno mentalno stanje. 

Međutim, brzo je usledila još gora prozivka, od drugog komičara Tonija Hinčklifa, koja je, ma koliko da ne volite Kardašijanku, bila sve samo ne primerena. 

"To me je podsetilo, Kim Kardašijan je tu. Ona ima mnogo bivših crnih momaka koji su slavili njenu 'end' sezonu. Kim, mali savet, ne širi više noge, imaš više javnih svađa više nego Kendrik i Drejk zajedno".

Kim je stoički izdržala sve, iako je bilo jasno da joj je veoma neprijatno, a oči su joj bile pune suza sve vreme.

Inače, ovo nije prvi put da je Kardašijan naišla na hladan prijem od strane publike u svom gradu.

Naime, publika ju je žviždala na domaćoj utakmici Los Anđeles Ramsa na stadionu SoFi protiv Dallas Cowboysa u oktobru 2022. godine. Međutim, nikada nije bilo ovako ponižavajuće kao sada. 

Kim Kardašijan izviždali na utakmici.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pročitajte još: U ISTOM MESECU OSTAVIO GLUMICU I UPOZNAO ŽENU SVOG ŽIVOTA: Vole se kao prvog dana, a sve je počelo na sastanku na SLEPO

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kuhinja Žizel Bundšen instagram/gisele

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!