Slavna lepotica Bela Hadid i zvanično žena sa najlepšim licem, ne prestaje da oduševljava svoje pratioce zavodljivim kadrovima. Manekenka nikada nije bolje izgledala, a nakon duge i naporne borbe sa lajamskom bolešću koja ju je dovela i u kritično stanje, čini se da su konačno dani tuge i bola konačno iza nje. 

Na sve to, Bela je iznenadila sve i pokretanjem sopstvenog brenda parfema "Orebella", koji ima drugačiju formulu od svega što se trenutno nalazi na tržištu. 

Kako je i objasnila na Instagramu, ona je svoj brend pripremala pet godina, i dodala da je to njena "prava pasija". 

Na sajtu piše da su parfemi inspirisani prirodom, kao i da u sebi sadrže sastojke koji neguju kožu, a koji se aktiviraju mućkanjem mirisa.

Kampanju je ispratila i nestvanim fotografijama u prelepim haljinama koje su istakle sve ono što je najlepše na njenom telu.

Očekivano, mnogi su joj čestitali na poslovnom uspehu, i dodali da je "lepo videti je srećnu". Konačno je ispunjena i u ljubavi uz profesionalnog jahača Adana Banuelosa, i čini se da je konačno složila sve kockice, te da se sklonila iz toksičnih odnosa koji su je godinama vukli na dno. 

Vratila se i na modnu pistu, ali za razliku od prethodnih godina, njeno lice i telo sada izgledaju daleko zdravije

Bela Hadid je u srećnoj vezi.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Bela Hadid, koju još zovu i "palestinska princeza", napravila je godinu dana pauze kako bi se, pre svega, posvetila narušenom zdravlju.

Ona je početkom prošle godine otkrila svoje stanje serijom fotografija koje su otkrile detalje njene borbe sa bolešću koju ima od 2012. godine. Zbog svega je pre nekoliko meseci izgubila i jedan zub usled komplikacija, kada se infekcija širila u njenoj vilici.

BELA HADID ZBOG BOLESTI OSTAJE BEZ ZUBA TikTok/babybella777

Nažalost, borelija, kako se ovo oboljenje još zove, a koje prenose zaraženi krpelji, kako je tada istakla "napada zube, vilicu, mozak, kičmu, kosti i ceo nervni sistem".

"Svaka manja trauma, bilo fizička ili psihička, može da pogorša bolest. Moja vilica je upaljena kad god sam pod stresom ili previše radim. Nekim danima je u redu, ali neki dani su teški. Ali sada me vilica neizdrživo boli. Sutra ću izvaditi ovaj zub", rekla je Bela na storiju pre nekoliko meseci.

Bela hadid podelila je zastrašujuće detalje borbe sa lajamskom bolešću
instagram/bellahadid 

Fotografije su otkrile njenu iscrpljujuću, napornu bitku i umor koji se kriju iza glamura i ogromnog uspeha, tolikog da je postala najtraženiji supermodel na svetu.

Bela Hadid pokazala kako joj telo izgleda nakon borbe sa borelijom
Instagram 

Na nekoliko fotografija vidi se kako su infuzije pričvršćene Beli za ruku, dok je na drugima ona na različitim pregledima ili joj medicinske sestre vade krv. Takođe, manekenka je hrabro podelila i one slike na kojima je vidno iscrpljena i malaksala, u potpunosti bez šminke i u kućnom izdanju.

Bela Hadid sa infuzijama i
instagram/bellahadid 

Zbog svega se povukla iz javnosti i posvetila zdravijem načinu života. Prestala je da pije, i kako se čini, konačno je uspela da bolest drži pod kontrolom.

Sada kada je i zaljubljena, mnogi se nadaju da će ovog puta duže zadržati osmeh na licu, te da se njena majka Jolanda neće mešati u njen život kao što je to radila do sada.

Bela Hadid se vratila poslu nakon godinu dana pauze
Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Poznato je da je Bela celog života želela da je impresionira s obzirom da je Jolanda isticala i ponosila se samo sa Điđi koja je bila njeno "zlatno dete". Bela je zbog svega operisala nos sa 14, a sve kako bi više ličila na majku, a ne na oca.

Izgladnjivala se kako bi imala savršenu liniju, no činilo se da nije pridobila simpatije slavne majke ni kada je proglašena za ženu sa najlepšim licem.

Bela se izgladnjivala zbog majke
Profimedia 

Ipak, nove fotografije daju nadu da se Jolanda ipak promenila, ali i da je Bela konačno fokusiranija na sopstvenu sreću nego na majčinu.

Shutterstock, Instagram Manekenka nekad i sad

Pročitajte još: MAJKA IZ PAKLA GURALA JELENU JER JOJ JE DRUGA ĆERKA RUŽNA: Branila joj da jede pa odustala i kupila joj slavu

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Bela Hadid TikTok/babybella777

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!