Lepa manekenka Bela Hadid uslikana je na jednom događaju u Teksasu dok je navijala za svog dečka Adana Banuelosa na American Performance Horseman takmičenju.

Banuelos (34) je vrhunski jahač, a konji su, kao što je poznato, velika strast lepe manekenke koja nije skrivala ponos zbog umeća svog dragog. Hadid je nosila najveći osmeh na licu, a kada su se njeni snimci i fotografije našli na mrežama mnogi su komentarisali da ju je "lepo videti ovoliko srećnu", naročito nakon raskida i bolesti koja se iskomplikovala i zbog koje je morala da napravi pauzu od modelinga od godinu dana. 

Inače, svog dečka je predstavila nedavno, kada je podelila fotografije sa proslave rođendana u oktobru, a o njihovom odnosu prvi put se spekulisalo malo pre toga. Pretpostavlja se da su se upoznali upravo preko ljubavi prema konjima, s obzirom da je poznato i da se Bela godinama takmiči, te da nosi i titulu šampiona i to samo mesec dana nakon što je počela da učestvuje u takmičenjima.

Hadid je novu romansu otpočela par meseci nakon rastanka od Marka Kalmana u julu 2023, nakon trogodišnje veze, za šta se šuškalo da je "kumovala" i njena majka Jolanda, koja ga navodno nije volela.

Međutim, kako se na fotografijama manekenke nalazi upravo i "majka iz pakla" kako Jolandu zovu, čini se da je daleko naklonjenija prema njenom novom dečku nego prema prethodnom.

Bela se inače nedavno vratila i modelingu nakon godinu dana pauze usled borbe sa lajamskom bolešću i komplikacijama sa mentalnim zdravljem.

Ona je početkom prošle godine otkrila svoje stanje serijom fotografija koje su otkrile detalje njene borbe sa bolešću koju ima od 2012. godine. Zbog svega je pre nekoliko meseci izgubila i jedan zub usled komplikacija, kada se infekcija širila u njenoj vilici.

Nažalost, borelija, kako se ovo oboljenje još zove, a koje prenose zaraženi krpelji, kako je tada istakla "napada zube, vilicu, mozak, kičmu, kosti i ceo nervni sistem".

Bela Hadid bila je u lošem stanju.
instagram/bellahadid 

"Svaka manja trauma, bilo fizička ili psihička, može da pogorša bolest. Moja vilica je upaljena kad god sam pod stresom ili previše radim. Nekim danima je u redu, ali neki dani su teški. Ali sada me vilica neizdrživo boli. Sutra ću izvaditi ovaj zub", rekla je Bela na storiju pre nekoliko meseci.

Pročitajte još: DOK SE JELENINA "MAJKA IZ PAKLA" PRAVILA DA UMIRE, 35 GODINA MLAĐA JOJ UKRALA MUŽA: Sada je gleda i proklinje ali uzalud

Fotografije su otkrile njenu iscrpljujuću, napornu bitku i umor koji se kriju iza glamura i ogromnog uspeha, tolikog da je postala najtraženiji supermodel na svetu.

Bela Hadid dugo se mučila sa borelijom.
instagram/bellahadid 

Na nekoliko fotografija vidi se kako su infuzije pričvršćene Beli za ruku, dok je na drugima ona na različitim pregledima ili joj medicinske sestre vade krv. Takođe, manekenka je hrabro podelila i one slike na kojima je vidno iscrpljena i malaksala, u potpunosti bez šminke i u kućnom izdanju.

Zbog svega se povukla iz javnosti i posvetila zdravijem načinu života. Prestala je da pije, i kako se čini, konačno je uspela da bolest drži pod kontrolom.

Sada kada je i zaljubljena, mnogi se nadaju da će ovog puta duže zadržati osmeh na licu, te da se njena majka Jolanda neće mešati u njen život kao što je to radila do sada.

Bela Hadid fokusirana je na svoju sreću.
Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Poznato je da je Bela celog života želela da je impresionira s obzirom da je Jolanda isticala i ponosila se samo sa Điđi koja je bila njeno "zlatno dete". Bela je zbog svega operisala nos sa 14, a sve kako bi više ličila na majku, a ne na oca.

Izgladnjivala se kako bi imala savršenu liniju, no činilo se da nije pridobila simpatije slavne majke ni kada je proglašena za ženu sa najlepšim licem.

Ipak, nove fotografije daju nadu da se Jolanda ipak promenila, ali i da je Bela konačno fokusiranija na sopstvenu sreću nego na majčinu.

Shutterstock, Instagram Manekenka nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Bela Hadid TikTok/babybella777

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!