Džeremi Miks, prepoznat kao jedan od najzgodnijih muškaraca, stekao je slavu zbog neobičnog spoja lepote i kriminalne prošlosti. Nakon hapšenja, postao je poznat kao "najlepši zatvorenik", a njegove fotografije su obišle svet, privlačeći pažnju žena širom planete.

Ovaj atraktivni plavooki muškarac neočekivano je postao figura u svetu zabave, iako je u to vreme bio iza rešetaka. Popularnost mu je rasla iz dana u dan, pa je čak i nakon izlaska iz zatvora nastavio da privlači poslovne ponude, gradeći karijeru u manekenstvu.

kriminalac koji je bio 10 godina u zatvoru
pritnscreen/instagram 

Ipak, uprkos lepoti, nije imao sreće u životu, a kroz isti su ga pratile samo nesreće. Naime, detinjstvo je proveo odrastajući uz poročne roditelje. U jednom podkastu otkrio je da je odrastao u vrlo teškim uslovima, što je uticalo na to da kasnije završi u zatvoru.

- Ja sam dete heroinskih zavisnika. Detinjstvo je bilo vrlo mračno i ružno, a u takvim okolnostima moraš brzo da odrasteš. Moj otac je ubio maminu najbolju prijateljicu kad sam imao samo 9 meseci. Pobegli smo od njega, a ona je bila jedina koja je znala gde se krijemo - prisetio se Džeremi.

Zbog odnosa s roditeljima i teških situacija s kojima se suočio već kao dete, Džeremi je sa 15 godina postao član bande i živeo na ulici. Tako je na njega pucano čak pet puta, a zbog života kojim je živeo proveo je iza rešetaka 20 godina.

najlepši kriminalac
HEMEDIA / SWNS / Profimedia 

-18 meseci u zatvoru prvi cimer mi je bio Čarls Menšn, a ni kada sam izašao, nisam se rešio tog zatvorskog mentaliteta. Bilo je teško, ali me spasio razuman sudija koji mi je umanjio kaznu - ispričao je, dodavši da je danas potpuno drugi čovek.

Nakon što se 2014. godine njegova zatvorska fotografija proširila internetom, a njegov izgled privukao pažnju javnosti, nije bilo potrebno mnogo vremena da izgradi zavidnu karijeru modela.

najlepši kriminalac
VISTAPRESS / Lana Yassi / Vistap / Camerapress / Profimedia 

Takođe, tako zgodan, zapeo je za oko sedam godina mlađoj Kloi Grin, ćerki milijardera Filipa Grina, s kojom je bio u vezi dve godine i dobio sina. Ipak, njihova ljubav je pukla pre dva meseca, a američki tabloidi raspisali su se o tome kako je Kloi ulovljena u zagrljaju drugog muškarca.

Pre nje, bio je u braku s Melisom MIks s kojom ima i dvoje dece. Iako su se Meelisa i Džeremi razveli 2018. godine, Džeremi i Kloi su se upoznali godinu dana pre toga. Navodno su bili i vereni, ali to nikad nije službeno potvrđeno.

Bonus video

ŠOK! EKSPLOZIV U ZIDU, PIŠTOLJ U SOBI, LEGIJA IZA 6 BRAVA! Najinteligentniji srpski kriminalac otkrio TAJNI PLAN BEKSTVA IZ CZ Kurir televizija

Izvor: Stil Kurir / Wanted A.N.