Džeremi Miks koji je davnec2014. proglašen za najlepšeg muškarca i najpoželjnijeg zatvorenika proslavio je 39. rođendan, a njegovi snovi konačno se ostvaruju. Sve ono o čemu je nekad mogao samo da sanja sada je postalo stvarnost, i kako stvari stoje, samo nebo je granica.

Džeremi Miks proslavio se mugshotom iz zatvora.
HEMEDIA / SWNS / Profimedia 

Rođen kao heroinski zavisnik, zbog majke koja se drogirala i kojoj je i sam pomagao da ubrizga heroin, i oca ubice, nije imao mnogo šansi da izgradi karijeru u mlađim danima. Obreo se u kriminalu, krao... a potom završio i u zatvoru. I onda se sve promenilo.

Džeremi Miks odrastao je u teškom siromaštvu.
pritnscreen/instagram 

Njegov mugshot obišao je svet brzinom svetlosti i učinio ga najslavnijim zatvorenikom ikada, ali nisu jedino žene bile zainteresovane za zgodnog Miksa. Slike su završile u rukama čelnika modnih agencija koje su jedva čekale da zastupaju Džeremija po isteku zatvorske kazne. 

Za Džeremija miksa bile su zainteresovane brojne agencije.
VISTAPRESS / Lana Yassi / Vistap / Camerapress / Profimedia 

Miks je odlsužio 13 meseci kazne, nakon čega je bio pušten na uslovnu slobodu, a nakon što je ukupno gotovo 10 godina proveo na robiji sa prekidima, njegov život se potpuno preokrenuo.

"Jedino što me spasilo je bio sudija koji mi je tad smanjio kaznu sa 6 godina na 27 meseci. Rekao mi je da iskoristim mogućnost koja mi se pružila. Pomogao mi je na toliko načina", priznao je tada ovaj lepotan, koji je u narednim mesecima postao toliko tražen maneken da je nosio revije na Nedeljama mode i bio zaštitno lice brojnih luksuznih brendova.

No, izlazak iz anonimnosti pratila je i činjenica da je odjednom njegov privatni život postao dostupan svima - tako su u medijima završile i njegove fotografije sa mladom naslednicom Kloi Grin, što je bio svojevrstan skandal s obzirom da je bio u braku i imao sina.

Džeremi Miks bio je u braku kad je upoznao bogatašicu Kloi.
pritnscreen/instagram 

No, ljubav sa Kloi, ćerkom britanskog milijardera Filipa Grina, je pobedila, a on je ostavio suprugu... Par je bio zajedno do 2021, dobili su i dete, no ubrzo nakon porođaja su okončali romansu, navodno zbog njenih preljuba.

Džeremi Miks ušao je u vezu sa Kloi Grin.
247PAPS.TV / Splash / Profimedia 

Nakon toga Miksa su povezivali sa brojnim lepoticama, ali se nijedna nije dugo zadržala.

Džeremi Miks nije se skrasio ni kraj jedne žene.
pritnscreen/instagram 

Sa druge strane, nekadašnji zatvorenik nije ni imao previše vremena za veze jer je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom, pogotovo kada je u pitanju gluma, te se mogao videti i u prilično uspešnim akcionim filmovima.

U isto vreme, posvećen je i humanitarnom radu, a pogotovo fondacijom koja se bavi sklanjanjem dece i odraslih sa ulica, a u pripremi su i njegovi memoari koji će svetlost dana ugledati sredinom 2023. godine.

Čini se da mu danas sve ide od ruke, i to na legalan način, što je pravo osveženje, te nema sumnje da će ovaj talentovani momak tek ređati uspehe za koje će čuti celi svet.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!