Džeremi Miks kojeg su mediji prozvali "najseksepilniji zatvorenik na svetu" nije ni slutio da će zahvaljujući mugshot-u koji je procurio u javnost na dan njegovog hapšenja, postati velika zvezda.

Plavookom lepotanu Džeremiju su se upravo na ovaj način otvorila vrata šoubiznisa dok je još bio iza rešetaka.

Od kako je pomenuta slika procurila u javnost, njegova popularnost rasla je iz dan u dan, a poslovne ponude opstale su i dve godine kasnije kada je pušten na slobodu. Nakon izlaska iz zatvora, počeo je da gradi manekensku karijeru.

Džeremi koji danas ima 38 godina, osim što može da se pohvali titulom "najseksi zatvorenika na svetu", živi i život o kojem je ranije mogao samo da mašta.

DŽEREMI MIKS KAO DETE
pritnscreen/instagram 

Nekada se mučio i živeo težak život, dok danas uživa u slavi i bogatstvu. Miks se okušao i u glumi, ali i pored svih tih stvari, neke senke prošlosti i dalje ga ne napuštaju. U jednom od intervjua pre nekoliko godina, otvorio je dušu i opisao mučne trenutke svoje životne priče.

"Rodio sam se kao zavisnik"

"Oba moja roditelja bili su zavisnici. Rodio sam se za zavisnošću od heroina jer ga je majka uzimala dok je bila trudna sa mnom. Moje je detinjstvo bilo jako mračno. Otac je ubio prijateljicu moje majke kad sam imao devet meseci. Tražio je majku i mene, a ona je bila jedina koja je znala gde smo. Kasnije je shvatio da smo unajmili stan iznad nje. Izbo ju je", pričao je Džeremi.

Slika zbog koje je džeremi miks postao slavan
HEMEDIA / SWNS / Profimedia 

Njegov otac je posle ovog zločina dobio doživotnu zatvorsku kaznu, a Miks je odrastao sa majkom u jezivim uslovima.

"Odrastati u takvom okruženju bilo je veoma teško. Ubrizgavao sam mami heroin kad sam bio dečak i štitio je od partnera koji su je zlostavljali. Morao sam brzo da odrastem, počnem da radim i donosim novac kako bismo imali šta da jedemo", ispričao je Džeremi za američke medije.

Napustio dom sa 15 godina

Miks je sa samo 15 godina napustio porodični dom i živeo na ulici, a iste godine pucali su na njega pet puta. Pukom srećom je preživeo, međutim, ubrzo je završio u popravnom domu, a odatle ga je izvukla starija sestra koja ga je zakonski usvojila.

Uprkos tome, nastavio je stranputicom - pljačkao je, bavio se narkoticima i bio je član ulične bande, a u zatvoru je proveo više od deset godina u nekoliko navrata. Ipak, hapšenje 2014. zbog neovlašćenog posedovanja oružja promenilo je sve.

Fotografija iz policijske stanice postala je viralna, a moć interneta pokazala se na delu pretvoriviši Džeremiju u senzaciju.

"Jedino što me spasilo je bio sudija koji mi je tad smanjio kaznu sa 6 godina na 27 meseci. Rekao mi je da iskoristim mogućnost koja mi se pružila. Pomogao mi je na toliko načina", priznao je ovaj lepotan, koji je u narednim mesecima postao toliko tražen maneken da je nosio revije na Nedeljama mode i bio zaštitno lice brojnih luksuznih brendova.

Izlazak iz anonimnosti pratila je i činjenica da je odjednom njegov privatni život postao dostupan svima pa su tako u medijima završile i njegove fotografije sa mladom naslednicom Kloi Grin, što je bio svojevrstan skandal s obzirom na to da je bio u braku i imao sina.

džeremi miks sa bivšom partnerkom
pritnscreen/instagram 

Ljubav sa Kloi, ćerkom britanskog milijardera Filipa Grina, je pobedila, a on je ostavio suprugu... Par je bio zajedno do prošle godine, dobili su i dete, ali ubrzo nakon porođaja su okončali romansu, navodno zbog njenih preljuba.

džeremi miks i kloi dobili su dete ali ubrzo su raskinuli
247PAPS.TV / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!