Novak Đoković ponovo je proglašen za najboljeg sportistu sveta. Prestižno priznanje je, definitivno otišlo u prave ruke, a srpski teniser je "Laureus" nagradu osvojio pre toga četiri puta - 2012, 2015, 2016, 2019. godine, čime se izjednačio sa Rodžerom Federerom.

Novaku je najveća podrška bila, očekivano, supruga Jelena, koja nije skrivala ponos zbog njegovog uspeha, i koja je sa njim prošla kroz sve životne uspone i padove. 

Poznato je da oni važe za jedan od najsladnijih parova na javnoj sceni, a zanimljivo je i to što su se upoznali još u srednjoj školi. Nije trebalo da prođe mnogo vremena pre nego što su shvatili da jedno drugome suđeni.

Međutim, pre nego što su uplovili u odnos, oboje su imali veze o kojima se ne zna toliko toga. Poznato je da je Novak svojevremeno izlazio sa lepom DJ Lidijom Popović, koju znaju kao "srpska Džej Lo", a koja i dan-danas o proslavljenom teniseru priča u superlativu.

"Novak je predivan u svakom smislu te reči. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo reči hvale", rekla je Lidija za domaće medije svojevremeno.

"Nama su se putevi razišli, u tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado setim tog perioda, volim da pamtim lepe stvari", dodala je.

Njihovo "razdvajanje puteva" ne čudi s obzirom da je i Lidija podjednako uspešna u svojoj branši, baš kao i Novak u svojoj, i spada u jednu od najpoznatijih DJ u svetu.

pritnscreen/instagram Lidija Popović je bivša devojka Novaka Đokovića, sa kojom je bio pre nego što je uplovio u vezu sa Jelenom.

Kako se piše već neko vreme, ona po nastupu uzme i po 30.000 evra, a druži se samo sa svetskim facama.

Sa druge strane, u vreme kada su Lidija i Novak bili zajedno, i Jelena je imala drugog momka i to takođe tenisera, naočitog Beograđanina Ivana Bjelicu Gileta, koji je Đokovićev kolega i drug.

Ipak, njihova veza nije dugo trajala, ponajviše zato što su u tom periodu bili vrlo mladi, pa i nezreli.

Jelenina kratkotrajna romansa sa Novakovim kolegom brzo je pala u zaborav kada je uplovila u vezu sa Novakom, ali ime Ivana Bjelice nastavilo je da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

Ivan Bjelica je bivši Jelene Đoković
inastagram 

Pre nekoliko godina Ivan je počeo da se zabavlja sa Hristinom Popović koja, osim umetničkog, neguje i sportski duh. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je plavokosa glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog „Instagram“ profila.

Ivan Bjelica je bio u vezi sa Hristinom Popović
ATA Images/Antonio Ahel 

Mada se, nekoliko meseci kasnije, proneo glas da su Hristina i Ivan probali da daju drugu šansu svojoj ljubavi, ispostavilo se da od pomirenja nema ništa.

I dok je Jelena sreću pronašla pored najboljeg tenisera na svetu, o trenutnom emotivnom statusu njenog bivšeg partnera, takođe tenisera, Ivana Bjelice Gileta trenutno se ne zna apsolutno ništa.

Bonus video:

jelena đoković Tiktok/draganczv80

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!