Viktorija Bekam proslavila je veliki 50. rođendan, a na luksuznoj zabavi u Londonu, pojavila se i njena sestra Luiz koju nije bilo moguće često videti u javnosti. Doduše, nekadašnja Posh Spice bi tu i tamo podelila njihove zajedničke fotografije sa porodičnih okupljanja. 

Reakcije su uvek bile iste - sestre gotovo kao da su bile bliznakinje, doduše, samo kada poredite Luiz sa Viktorijom iz mlađih dana. Ali, sada se i to promenilo, jer se čini da je i mlađa sestra krenula stopama starije i počela da preteruje sa filerima

Luiz Adams sa sestrom Viktorijom.
Instagram 

Najgore od svega je to što je promena usledila u roku od samo par meseci, jer je na poslednjim fotografijama koje je Viktorija podelila, Luiz izgledala sveže i prirodno, sa blago popunjenijim usnama nego inače.

Sada je sestra Viktorije Bekam drastično smršala i čini se da je imala i određene korekcije na licu

Luiz Adams na rođendanu Viktorije Bekam.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Na sve to, mnogima se nije dopao ni njen modni izbor, a komentari da izgleda starije nego što jeste gotovo su bili ispod svake objave. Metalik haljina u kombinaciji sa modelom tašne kojoj tu nije mesto, debela traka od brushaltera koja viri i prevelike veštačke trepavice, samo su dodatno naglasili sve ono što ne treba na Luiz. 

Inače, o njoj se ne zna mnogo sem da je ona mlađa Viktorijina sestra i da ima 41 godinu.

Pročitajte još: BOGATE ZVEZDE ČIJI BLIŽNJI PROSE ZA HLEB: Madona brata ostavila na ulici da umre, a Bekamova sestra preklinje za hranu

Ima i četvoro dece - Finlija, Liberti, Talulu-Mej i Kvinsija koje je dobila u braku sa bivšim suprugom Darenom Fludom.

I Luiz je u svetu mode, te ima svoj butik u Engleskoj, zbog čega je haljna sa šljokicama koju je ponela na sestrin rođendan dodatno sve iznenadila.

Ipak, "modna katastrofa" je definitivno pala u drugi plan zbog intervencija na licu zbog kojih kažu da izgleda starije od slavne sestre, a mnogi sumnjaju da su korekcije uticaj upravo Posh Spice, kako bi joj sestra bila manje "obična", a više reprezentativnija, barem po merilima Viktorije Bekam.

Bonus video:

Viktorija Bekam Instagram/victoriabeckham

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!