Vest da je Bojana Janković, nekada jedna od najpopularnijih voditeljki na ovim prostorima preminula u 46. godini života iznenadila je domaću javnost. Ona je pronađena u jednom stanu u Beogradu, a hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt. Sam uzrok još uvek nije poznat, te je telo poslato na obdukciju. 

Podsetimo, Bojana se godinama bavila novinarskim poslom. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka i završila specijalističke studije i master iz oblasti terorizma i organizovanog kriminala.

Bojana Janković pronađena je mrtva u jednom stanu.
facebook/Bojana Jankovic 

Novinarsku karijeru je počela na BK televiziji, a potom je vodila i uređivala emisije različitih formi na Metropolisu i Pink TV, gde je ujedno vodila popularnu emisiju "City". Oprobala se i u vodama PR-a na projektima kao što je zaštita životne sredine i evropske integracije.

Ipak, najviše joj je prijao rad na televiziji, a nakon duže pauze, Bojana se 2014. vratila pred kamere, na TV Prva, gde je počela da vodi emisiju "Tačno u 1".

"Povratak novinarstvu, mojoj, na prvom mestu, ljubavi, pa tek onda profesiji, nije slučajno. To je posledica ogromne želje da radim ono što me najviše ispunjava, čini srećnom i profesionalno izaziva", istakla je tada voditeljka

Ljubavna priča Bojane Janković

Kada je reč o ljubavnom životu, Bojana je do pre nešto više od godinu dana bila u braku sa Ognjenom Jankovićem, članom popularne grupe “Beogradski sindikat“ sa kojim je dobila i dve ćerke.

Kako je jednom prilikom istakla, najvažnija stvar kojoj je učila svoju decu bila je da "vole i veruju u ljude", a isticala je da joj je majčinstvo donelo određeno sazrevanje i odgovornost, ali se nije odrekla deteta u sebi.

Bojana Janković je bila u braku sa Ognjenom.
KURIR/Dragan Kadić 

"Kada sam postala roditelj, dobila sam i određenu vrstu odgovornosti koja s godinama raste, ali ne sputava dete u meni. Trudim se da nikada ne izgubim tu vrstu energije i radovanja malim stvarima, što ne isključuje i vrlo ozbiljno shvatanje uloge majke koja od tih malih bića treba da napravi kvalitetne i srećne ljude", rekla je svojevremeno za Story voditeljka. "Negovanje dečjeg duha u sebi nema nikakve veze s neozbiljnošću, kako pojedinci misle. S ove distance, ne bih rekla da sam se promenila od kada sam dobila Zoju i Iskru, sada imam dva mala bića o kojima brinem i to mi pričinjava izuzetno zadovoljstvo."

Inače, Ognjen i Bojana dugo su bili među najskladnijim parovima na srpskoj javnoj sceni, a da su se razveli nakon 15 godina braka saznao je Kurir početkom ove godine.

Ognjen i Bojana Janković u javnosti nisu viđani zajedno od januara 2022. godine kada je bila premijeri Ognjenovog filma "Zlatni dečko" u Beogradu, a navodno su se zvanično razveli u maju prošle godine.

Bojana i Ognjen Janković nekada.
Instagram 

Nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno su vodili računa o njihovo dvoje dece.

Muzičar je tada napustio stan u kome su živeli, ali svaki slobodan trenutak koristio da bude sa svojim naslednicama, piše „Kurir“. On je danas u vezi sa Milenom Radulović.

Ognjen Janković je danas sa Milenom radulović.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

No Ognjen ni Bojana nisu javno pričali o prekidu ljubavi, a sve je počelo kada ih je upoznao jedan prijatelj.

"Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja Milan, koji je sad, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret", pričao je reper i početku ljubavi sa bivšom suprugom.

On je ranije pričao kako je bolje da imate dobar razvod nego loš brak.

"Dete sam razvedenih roditelja. Ipak, moji su pravi primer da je uvek bolji dobar razvod nego loš brak. Imao sam zdrav odnos sa roditeljima i po sle razvoda", rekao je Ognjen.

REALNA PRIČA - OGNJEN JANKOVIĆ Kurir TV

Ognjen se u intervjuu dotakao i njihovih ćerki.

"Iskra ima dara i želi da trenira fudbal, pa smo otišli da je upišemo na fudbal u FK Dorćol, kod Miće Sovtića. Pored sporta, svira i violinu. Zoja je već prava devojka. Trenira odbojku i mislim da će u tom sportu biti veoma uspešna. Ona je kreativna duša. Važno je decu vaspitati i pričati s njima. Više sam naučio od svoje dece nego od starijih" rekao je Janković.

Bonus video:

Đorđe David o smrti Sladjane Milosević Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!