Slavni dizajner Roberto Kavali preminuo je nakon duge bolesti kod kuće u Firenci, gradu u kojem je rođen, prenela je novinska agencija ANSA.

Vest o smrti potvrđena je i na zvaničnom Instagram profilu kompanije "Roberto Cavalli", od strane direktora.

"Dragi Roberto, možda više nisi fizički ovde sa nama, ali znam da ću uvek osećati tvoj duh uz sebe. Najveća mi je čast u karijeri raditi sa vašim nasleđem i stvarati za brend koji si osnovao sa takvom vizijom i stilom. Počivaj u miru, nedostajaćeš i toliko će te voleti da će tvoje ime i dalje nastaviti da živi i biti svetionik inspiracije za druge, a posebno za mene", napisao je Fausto Puglisi, kreativni direktor 'Roberto Cavalli' kompanije od oktobra 2020.

Izvršni direktor Sergio Azolari je dodao:

"Кompanija Roberto Cavalli izražava saučešće zbog gubitka porodice gospodina Kavalija. Njegovo nasleđe ostaje stalni izvor inspiracije."

Sa druge strane, porodica se za sada nije oglašavala, pa čak ni njegova 45 godina mlađa devojka Sandra Nilson koja mu je pre samo godinu dana rodila sina Đorđa.

Poslednji put kada se Nilsen oglasila, bilo je 15. novembra 2023, kada je podelila njihovu staru fotografiju i čestitala svom "dečku" rođendan.

Inače, kako je celokupna priča oko bebe bila obavijena velom magle, mnogi su se pitali da li je Sandra ta koja je bila trudna ili je njihov sin došao na svet uz pomoć surogat majke, da ne govorimo o šoku da vremešni dizajner uopšte i može da postane otac u tim godinama ako se uzme u obzir njegovo tada izrazito loše zdravstveno stanje.

Poslednji put kada su njega fotografisali paparaci bilo je u jednom restoranu 2021. godine, a tada već nije mogao da se kreće bez štaka. Sandra mu je sve vreme pomagala da se smesti, zbog čega su je prozivali da je njegova "dadilja", a ne devojka. Da ne govorimo o daleko težim komentarima poput da sad "menja pelene i bebi i Kavaliju".

Roberto kavali se teško kretao.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Roberto je u vezi sa Sandrom od 2008, a nekoliko godina kasnije navodno joj je kupio privatno ostrvo u Švedskoj, vredno 2,2 miliona funti, koje uključuje luksuznu vilu sa četiri spavaće sobe, kolibu za lov, bazen, golf teren za golf...

Takođe, redovno ju je obasipao skupim poklonima, luksuznim putovanjima, te je jasno da je nekadašnja manekenka živela poput kraljice od kako je sa "kraljem mode".

Roberto kavali sa devojkom.
Instagram 

Iako su ih zbog ogromne razlike u godinama svi ismevali, oni se na glasine nisu obazirali, već su isključivo bili fokusirani na njihovu vezu, čime su dokazali da prava ljubav ipak ne poznaje godine.

Roberto Kavali je dao Sandri lep život.
Dasha / Backgrid USA / Profimedia 

Nažalost, Sandru i dalje prate komentari da je zanima samo Kavalijev novac jer je poznato da je za nju izdvajao impozantne milionske cifre.

Ipak, dizajner nije krio da mu je ona najveći oslonac, iako je sada njena sudbina neizvesna, s obzirom da sa Kavalijem nije bila venčana. Pretpostavlja se da postoji neki ugovor kojim je bogatstvo dizajnera "sklonjeno", o čemu već bruje italijanski mediji, te ostaje samo da vidimo, šta će se desiti u narednom periodu.

pritnscreen/instagram Sandra Nilson, devojka Roberta Kavalija uz njega je bila u najboljim i najgorim trenucima, ali sada se na njenom Instagramu mogu videti samo stare objave.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!