Čuveni 82-godišnji italijanski dizajner Roberto Kavali dobio je u martu ove godine prvo zajedničko dete sa svojom devojkom, inače bivšom švedskom manekenkom Sandrom Nilson. Kavali ima još petoro dece, a vest o šestom nasledniku krio je do samog kraja. 

Dizajner je otkrio da je sinu dao ime Đorđo po ocu kojeg su ubili nacisti tokom Drugog svetskog rata.

"Sandra je dobro. Beba, koja je rođena pre nedelju dana baš ovde u Firenci, je prelepa i bilo je zaista emotivno videti ga odmah nakon što je došao na svet. Zove se Đorđo, kao i njegov deda, moj otac koga su nacisti streljali u masakru u Kavrilji kada sam imao četiri godine", rekao je Roberto za magazin Novela 2000.

Međutim, nakon objave ni Kavali, ni Sandra nisu se pojavljivali u javnosti, niti su aktivni na mrežama. Jedini put kada se Nilsen oglasila, bilo je 15. decembra, kada je podelila njihovu staru fotografiju i čestitala svom "dečku" rođendan.

Mnogi se i dalje pitaju da li je Sandra zapravo bila trudna ili je beba došla na svet uz pomoć surogat majke, a i dalje ima onih koji su u šoku da vremešni dizajner uopšte i može da postane otac u tim godinama ako se uzme u obzir njegovo izrazito loše zdravstveno stanje. 

U retkim prilikama kada je Kavali bio uslikan u javnosti, primetno je bilo da se dizajner teško kreće, tačnije, da bez pomoći, štapa ili štaka ne može da ide. 

Kavali ne može da se kreće bez pomoći.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Uz njega je svaki put bila Sandra koja mu je i pomagala da lakše korača, a komentari da sad "menja pelene i bebi i Kavaliju" nisu izostali. 

Inače, Roberto je u vezi sa Sandrom od 2008, a nekoliko godina kasnije navodno joj je kupio privatno ostrvo u Švedskoj, vredno 2,2 miliona funti, koje uključuje luksuznu vilu sa četiri spavaće sobe, kolibu za lov, bazen, golf teren za golf...

KAvali je sa Sandrom od 2008. godine.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe, redovno je obasipa skupim poklonima, skupim putovanjima, te je jasno da nekadašnja manekenka živi poput kraljice od kako je sa "kraljem mode".

Iako su ih zbog ogromne razlike u godinama svi ismevali, oni se na glasine nisu obazirali, već su isključivo bili fokusirani na njihovu vezu, čime su dokazali da prava ljubav ipak ne poznaje godine.

Nažalost, Sandru i dalje prate komentari da je zanima samo Kavalijev novac jer je poznato da je za nju izdvajao impozantne milionske cifre.

Kako su pisali strani mediji, kada je karijera Sandre Nilson počela da bledi, baš tada je ljubav sa Robertom Kavalijem počela da blista. Ova lepotica rođena 17. februara 1985. u Švedskoj, a kao mlada počela je da se bavi modom.

Sa 14 godina skauti iz jedne francuske modne agencije primetili su njenu specifičnu lepotu – krupne plave oči i smeđu kosu koja je retkost u nordijskim zemljama i tako je sve počelo.

S godinama je osvajala nagrade, između ostalog za Mis EU, Mis bikini sveta, Mis Havaja i na kraju za najlepšu ženu u Švedskoj, a bila je i Plejboj model. A onda je 2014. upoznala Kavalija nakon što se on razveo od bivše supruge, i ostalo je istorija.

Sandra je uplovila u vezu sa Kavalijem kada je bila manekenka u pokušaju.
Dasha / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je lako pomisliti da se u ovom odnosu sve vrti oko novca, Kavali je i sam više puta isticao da mu je Sandra najpre bila inspiracija, muza, a potom su se rodile emocije, čime je jasno na koji način su uplovili u vezu. Dizajner ne krije da mu je ona najveći oslonac, iako se na mrežama danas mogu pročitati ružni komentari poput "džaba joj milioni kad mora da ljubi njegovo opušteno telo", ili "uzalud i bogatstvo i ostrvo i skupi pokloni kad menja pelene i bebi i Kavaliju u 82", a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

pritnscreen/instagram Roberto Kavali dobio dete sa 45 godina mlađom Sandrom Nilson.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!