Vest da je početkom ove godine Roberto Kavali postao otac u 82. godini ostavila je svet bez reči, a iako se isprva mislilo da je u pitanju samo glasina, dizajner je sam potvrdio da je istina ono što se pisalo.

"Sandra je dobro. Beba, koja je rođena pre nedelju dana baš ovde u Firenci, je prelepa i bilo je zaista emotivno videti ga odmah nakon što je došao na svet. Zove se Đorđo, kao i njegov deda, moj otac koga su nacisti streljali u masakru u Kavrilji kada sam imao četiri godine", rekao je tada Roberto za magazin Novela 2000.

Kavali je postao otac u 82.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Glavni razlog zašto je ova vest iznenadila sve bile su ne samo njegove godine, već i loše zdravstveno stanje zbog kojeg se ne može tako često videti u javnosti kao ranije, pogotovo nakon korone.

Kavali se otežano kreće.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U retkim prilikama kada su paparaci i uspeli da ga uslikaju, videlo se da vremešni dizajner teško hoda, te da mu sve vreme pomaže upravo 37-godišnja Sandra Nilson, koja je od njega mlađa 45 godina. 

Kavali je u lošem stanju.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Roberto je u vezi sa Sandrom od 2008, a nekoliko godina kasnije navodno joj je kupio privatno ostrvo u Švedskoj, vredno 2,2 miliona funti, koje uključuje luksuznu vilu sa četiri spavaće sobe, kolibu za lov, bazen, golf teren za golf...

Kavali devojci kupuje skupe poklone.
Dasha / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, redovno je obasipa skupim poklonima, skupim putovanjima, te je jasno da nekadašnja manekenka živi poput kraljice od kako je sa "kraljem mode". 

Iako su ih zbog ogromne razlike u godinama svi ismevali, oni se na glasine nisu obazirali, već su isključivo bili fokusirani na njihovu vezu. čime su dokazali da prava ljubav ipak ne poznaje godine.

KAvali ljubi 45 godina mlađu Sandru.
pritnscreen/instagram 

Nažalost, Sandru i dalje prate komentari da je zanima samo Kavalijev novac jer je poznato da je za nju izdvajao impozantne milionske cifre.

Kako su pisali strani mediji, kada je karijera Sandre Nilson počela da bledi, baš tada je ljubav sa Robertom Kavalijem počela da blista. Ova lepotica rođena 17. februara 1985. u Švedskoj, a kao mlada počela je da se bavi modom.

Sa 14 godina skauti iz jedne francuske modne agencije primetili su njenu specifičnu lepotu – krupne plave oči i smeđu kosu koja je retkost u nordijskim zemljama i tako je sve počelo.

S godinama je osvajala nagrade, između ostalog za Mis EU, Mis bikini sveta, Mis Havaja i na kraju za najlepšu ženu u Švedskoj, a bila je i Plejboj model. A onda je 2014. upoznala Kavalija nakon što se on razveo od bivše supruge, i ostalo je istorija. 

Iako je lako pomisliti da se u ovom odnosu sve vrti oko novca, Kavali je i sam više puta isticao da mu je Sandra najpre bila inspiracija, muza, a potom su se rodile emocije, čime je jasno na koji način su uplovili u vezu. Dizajner ne krije da mu je ona najveći oslonac, iako se na mrežama danas mogu pročitati ružni komentari poput "džaba joj milioni kad mora da ljubi njegovo opušteno telo", ili "uzalud i bogatstvo i ostrvo i skupi pokloni kad menja pelene i bebi i Kavaliju u 82". 

Međutim, do dana-današnjeg par se nikada nije osvrtao na negativne reči, već je svoju ljubav ljubomorno čuvao od javnosti, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

pritnscreen/instagram Roberto Kavali dobio dete sa 45 godina mlađom Sandrom Nilson.

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_