Slavni italijanski dizajner Roberto Kavali iznanedio je javnost kada je 2014. godine otkrio da je u vezi sa 45 godina mlađom devojkom. Par je već osam godina u vezi, a Kavali ne štedi kada je reč o hirovima njegova izabranice Sandre Nilson u pitanju.

Kako i sami kažu, razlika u godinama im ne predstavlja nikakv problem, i ističu da su veliki oslonac jedno drugom, kao i da uživaju u ljubavi.

Kada je karijera Sandre Nilson počela da bledi, baš tada je ljubav sa Robertom Kavalijem počela da blista. Ova lepotica rođena 17. februara 1985. u Švedskoj, a kao mlada počela je da se bavi modom.

Sa 14 godina skauti iz jedne francuske modne agencije primetili su njenu specifičnu lepotu – krupne plave oči i smeđu kosu koja je retkost u nordijskim zemljama i tako je sve počelo.

Kavali je od svoje devoke Sandre stariji 45 godina
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

S godinama je osvajala nagrade, između ostalog za Mis EU, Mis bikini sveta, Mis Havaja i na kraju za najlepšu ženu u Švedskoj, a bila je i Plejboj model.

Sandra danas uz svog "dečka" uživa u luksuzu što dokazuje i vest da je Roberto Kavali odlučio da svojoj devojci kupi ostrvo u Švedskoj, sa luksuznom vilom. Naime, Roberto je Sandri kupio vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 3 miliona evra.

Robertko je sa Sandrom u vezi 8 godina
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Tako je Sandra Nilson postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma. Na ostrvu se nalazi i velelepna vila sa četiri spavaće sobe, odeljkom za lov, bazenom, terenom za golf, ali i ostacima vikinškog utvrđenja, piše Daily Mail.

Osim toga, nekadašnja manekenka na ostrvu može i da džogira do mile volje na uređenim stazama dugim 1,5 km a ostrvo ima i privatno pristanište sa trajektom koji prima 10 osoba.

Kavali i Sandra su se upoznali kada se on razveo od supruge 2010. godine, a zajedno su navodno od 2014. Sa njom je Kavali, kako kaže, našao svoj mir, ona je njegova muza, prava ljubav i ne mare za razliku u godinama.

Dasha / Backgrid USA / Profimedia, pritnscreen/instagram Slavni dizajner ljubi 45 godina mlađu Sandru

Sandra već duže vreme nije aktivna na mrežama, a poslednji put je sa svojim 47 godina starijim dečkom viđena prošle godine. Roberto je tada bio u lošem stanju, a iako se čini da pokušava drži korak sa svojom maldom izabranicom, te redovno koristi botoks i filere, godine su ipak došle po svoje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!