Slavni dizajner Roberto Kavaliveć je 14 dugih godina u vezi sa lepom manekenkom Sandrom Nilson. Iako su ih zbog ogromne razlike u godinama svi ismevale, oni se na glasine nisu obazirali, već su isključivo bili fokusirani na njihovu vezu. čime su dokazali da prava ljubav ipak ne poznaje godine.

Nažalost, Sandru i dalje prate komentari da je zanima samo Kavalijev novac jer je poznato da je za nju izdvajao impozantne milionske cifre. Modni mogul, čije se bogatstvo procenjuje na 500 miliona dolara, nije se obazirao na priče, a tokom svih ovih godina, svoju ljubavnicu obasipao je skupim poklonima i redovno vodio na luksuzna putovanja.

Roberto Kavali kupuje devojci sve što poželi.
pritnscreen/instagram 

Doduše, tada bi uglavnom usledile prozivke zbog Kavalijevog opuštenog tela, i fit figure mlade Sandre koja je u vezu sa njim ušla sa 20 godina.

Roberto Kavali našao se na meti kritika zbog opuštenog tela.
Dasha / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, proslavljeno ime modnog sveta devojci, koja je bivša manekenka i misica, ispunjava sve želje, a pre izvesnog vremena iznenadio ju je nesvakidašnjim iznenađenjenjem. On joj je poklonio ostrvo u Švedskoj sa luksuznom vilom. Naime, Roberto je Sandri kupio vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 3 miliona evra.

Tako je Sandra Nilson postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma. Na ostrvu se nalazi i velelepna vila sa četiri spavaće sobe, odeljkom za lov, bazenom, terenom za golf, ali i ostacima vikinškog utvrđenja, a osim toga, nekadašnja manekenka na ostrvu može i da džogira do mile volje na uređenim stazama dugim 1,5 km a ostrvo ima i privatno pristanište sa trajektom koji prima 10 osoba.

Roberto Kavali je ljubavnici kupio ostrvo.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, Sandra je Robertu i ogroman oslonac, a dizajner je, iako retko komentariše privatni život, u nekoliko navrata, o svojoj izabranici pričao samo u superlativu, nazivajući je muzom i pravom ljubavi.

Nekadašnja manekenka bila je uz njega i kada je imao povredu kolena, a prošle godine joj je posvetio i emotivne reči nakon što se vakcinisao protiv korone. "Štitiš me od svakog virusa", napisao je tada. 

U poslednje vreme Sandra nije toliko aktivna na mrežama, ali je uredno okačila na svoj profil fotografiju sa Kavalijem za njegov rođendan, a mnogi su komentarisali da vremešni dizajner ne izgleda najbolje, iako mu niko ne spori sreću što je kraj njega njegova devojka. 

Nažalost, u moru komentara, mogli su se pročitati i oni da je "dobro unovčila to što mu ljubaka otromboljeno telo", kao i da izgledaju poput "dede i unuke". Neki su se pitali i "kako uopšte može da spava sa njim", odnosno "odakle joj želudac za tako nešto"... 

Međutim, Sandra na komentare, ni negativne, ni pozitivne nije reagovala, a još fotografija ovog para pogledajte u galeriji u nastavku:

pritnscreen/instagram Sandra Nilson, devojka Roberta Kavalija uz njega je bila u najboljim i najgorim trenucima, ali sada se na njenom Instagramu mogu videti samo stare objave.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!