Četrnaestogodišnja veza 81-godišnjeg Roberta Kavalija i 36-godišnje Sandre Nilson od samog početka glavna je tema svih medija, međutim, oni se nikada nisu osvrtali na negativne komentare.

Uprkos prognozama da neće potrajati ni mesec dana, oni su zajedno i dan-danas, a vremešni dizajner uvek je isticao da mu je lepa manekenka inspiracija i muza. Ipak, pre nekoliko meseci, sve su bile intezivnije priče da je došlo do razlaza slavnog para, a tome je doprinela i Sandrina objava na Instagramu uz figuricu Bude i reči: "Zatvaram oči i molim se za bolje sutra. Laku noć".

Sandra Nilson je u vezi sa 47 godina starijim Robertom kavalijem.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Od tog trenutka, više se nije oglašavala na Instagramu, niti kačila storije, a mnogi su ovo povezali kako sa krizom u odnosu, tako i sa lošim zdravstvenim stanjem dizajnera. Mnogi su i likovali smatrajući da je Sandra sa Kavalijem samo zbog novca, te da je konačno dobila "šut kartu".

Roberto Kavali je navodno ostavio devojku Sandru.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, bogatstvo modnog mogula procenjuje se na čak 500 miliona dolara, a svoju mladu ljubavnicu tokom svih ovih godina obasipao je skupim poklonima i vodio na lukuzna putovanja, te nije iznenađenje zašto vlada mišljenje da je sa njim samo iz koristi.

Inače, proslavljeno ime modnog sveta devojci, koja je bivša manekenka i misica, ispunjava sve želje, a pre izvesnog vremena iznenadio ju je nesvakidašnjim iznenađenjenjem.

On joj je poklonio ostrvo u Švedskoj sa luksuznom vilom. Naime, Roberto je Sandri kupio vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 3 miliona evra.

Na ostrvu se nalazi i velelepna vila sa četiri spavaće sobe, odeljkom za lov, bazenom, terenom za golf, ali i ostacima vikinškog utvrđenja, a osim toga, nekadašnja manekenka na ostrvu može i da džogira do mile volje na uređenim stazama dugim 1,5 km a ostrvo ima i privatno pristanište sa trajektom koji prima 10 osoba.

Roberto Kavali ne žali para za svoju ljubavnicu.
Dasha / Backgrid USA / Profimedia 

Pored toga, svako malo se slavni par mogao videti i na najluksuznijim destinacijama na kojima su uživali, što se kaže "za sve pare", a njihove fotografije u kupaćim kostimima često su izazivali oprečne reakcije, ponajviše zbog Kavalijevog opuštenog tela. Sandri, koja je nekadašnja misica i model poručivali su da "može bolje od toga", međutim, iako se mislilo da je vezi došao kraj, poslednja fotografija dizajnera otkrila je pravu istinu o njihovom odnosu.

Roberto Kavali objavio je fotografiju sa devojkom Sandrom.
Instagram 

On je raspoloženo pozirao u jednom restoranu u Monte Karlu sa rečima "Sladak letnji ručak", a pored njega je bila nasmejana Nilsonova koja je uživala u Robertovim zagrljajima, čime su stavili tačku da bilo šta ne štima u njihovoj vezi.

Roberto Kavali raspoloženo je pozirao u jednom restoranu u Monte Karlu
Instagram 

Dizajner se inače retko oglašava na svom profilu, te je nakon objave usledilo svega par storija, ali nije isključeno da par vreme ponovo provodi na nekoj udaljenoj lokaciji, daleko od svetla reflektora i bliceva paparaca, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Sandra Nilson, devojka Roberta Kavalija uz njega je bila u najboljim i najgorim trenucima, ali sada se na njenom Instagramu mogu videti samo stare objave.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!