Legendarni holivudski glumac Miki Rurk viđen je posle dužeg vremena u javnosti kako izlazi sa svojim dugogodišnjim prijateljem i frizerom Đuzepeom Frankom na Beverli Hilsu.

Na sebi je imao dugačak karirani kaput, široke farmerke i sivu majicu, a kombinaciju je upotpunio belim kaubojskim šeširom.

Ali ono što je svima prvo upalo u oči bilo je glumčevo lice, puno tragova prekomernih estetskih operacija i korekcija kojima je bio podvrgnut poslednjih nekoliko godina.

Nekada zgodnog glumca mnoge obožavateljice i danas pamte po erotskoj drami "Devet i po nedelja", u kojoj je igrao sa podjednako atraktivnom koleginicom Kim Bejsindžer i snimio nekoliko seksi scena, a početkom 90-ih je glumio u akcijskim hitovima "Harley Davidson and Marlboro Man" sa holivudskim licima Donom Džonsonom i Tomom Sizemoreom.

Miki Rurk
LESE/spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ali 1991. iznenada je odlučio da se profesionalno bavi boksom, koji je kao tinejdžer trenirao kao amater. Tada 39-godišnji Rurk je objasnio da nema poštovanja prema sebi kao glumcu i da se oseća kao da uništava samog sebe. Tokom svoje bokserske karijere zadobio je mnoge povrede, uključujući slomljen nos, slomljene prste na nogama i rebra, rascep jezika i teške modrice na obrazima. Izgubio je i kratkoročno pamćenje.

"Želeo sam da dam sebi šansu, da se fizički testiram dok još imam vremena“, rekao je Miki o svojoj bokserskoj karijeri. Zbog svih povreda lica, morao je na plastičnu operaciju u kojoj je rekonstruisan, a njegovo stanje je nazvano teško unakaženim.

Glumac koji je bio najlepši muškarac danas se uništio operacijama
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U međuvremenu se vratio u svet glume, ali je umesto njegovih uloga i umeća u prvom planu bio Mikijev izgled. Nakon što je popravio lice zbog bokserskih povreda, postao je zavisnik od operacija i botoksa kako bi postigao mladalački izgled, a nakon toga često šokira transformacijom.

Miki Rurk
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Miki se ženio dva puta, prva žena mu je bila Debra Fojer, sa kojom se oženio 1981. godine, a razveli su se osam godina kasnije. Nakon toga, šest godina je bio u braku sa modelom Carre Otis. Par je svojevremeno privukao pažnju javnosti jer je procurio snimak njihovog seksa. Venčali su se u junu 1992. godine, a dve godine kasnije Miki je optužen za zlostavljanje supruge. Kasnije su optužbe odbačene, a par se pomirio i zajedno glumio u filmu "Nemogući izlaz", ali su se razveli krajem 1998. godine.

Glumac koji je bio najlepši muškarac danas se uništio operacijama
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, nedavno je objavljeno da će Miki glumiti u predstojećem akcionom trileru „Bring The Law”. Prema Deadline-u, ona će biti deo glumačke ekipe koja uključuje Pitera Fačinelija i Nikija Vilana.

"Bring The Law" će se usredsrediti na emocionalno oštećenog detektiva za ubistva koji počinje da otkriva zaveru usredsređenu na korupciju u Los Anđelesu, a datum premijere još nije objavljen.

A više fotografija Rurkija nekada i sad pogledajte u galeriji:

Shutterstock, London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia Miki Rurk nekad i sad

 Bonus video

Znaci koji otkrivaju plastične operacije TikTok/tonyyounmd

Izvor: Dnevnik.hr/ Wanted A.N.