Miki Rurk dugo se nije mogao videti u javnosti. Gotovo kao da je na sve načine pokušavao da umakne budnom oku paparaca koji su ga pratili u stopu. Razlog nije teško pogoditi. Od onog lepotana kojem su se žene bacale pred noge nije ostalo ništa, a glumac je danas bleda senka onog frajera koji je bio glavna faca Holivuda, a sve zbog operacija.

Slavnog glumca teško gledati, a njegova retka pojavljivanja u javnosti uvek prolaze propraćena šokiranim izrazima lica prolaznika. isti scenario ponovio se i ovog puta kada su ga uslikali na putu do omiljenog kafića u kojem se našao sa prijateljima, a Rurkovo izdanje bukvalno je izazivalo jezu

Miki Rurk izgleda neprepoznatljivo.
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prljava roze kapa, razdrljena trenerka i pantalone na kukovima u kombinaciji sa upečatljivim nakitom samo su dodatno skrenuli pažnju prolaznika, a kada bi ga pogledali u lice, brzo bi skretali pogled.

Njegovo lice potpuno je iskrivljeno zbog filera i operacija. Obrazi se čudno preklapaju, a na nosu je izvršeno toliko intervencija da se urušio sa jedne strane, što se jasno videlo i nedavno kada su uspeli da ga uslikaju u krupnom kadru.

Mikiju Rurku se urušio nos.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Takođe, zbog mnogobrojnih intervencija, njegove nozdrve jedva su otvorene zbog čega glumac ima problema sa disanjem. Zbog izgleda ga danas porede sa čudovištem, a ni Rurk ne pomaže svojim diskutabilnim odabirima odeće, i plavom "spaljenom" kosom.

Inače, slavni glumac nikada nije krio da se transformisao uz pomoć skalpela. Iako je priznao da je otišao kod „pogrešnog lika“ koji je 90-ih pokušao da popravi njegove bokserske povrede, gotovo svake godine je popravljao još nešto, a s botoksom je „na dobar dan“.

"Nos mi je bio slomljen dva puta. Imao sam pet operacija nosa i jednu kad sam razbio jagodicu. Morali su da mi uzmu hrskavicu sa uva da bi mi obnovili nos i još nekoliko operacija jer ožiljak nije zarastao kako treba", rekao je Rurk.

Miki rurk operisao je nos 5 puta.
Shutterstock 

Vremenom ovaj glumac postao je zavisan od plastičnih operacija, a sva tragedija toga danas se jasno ocrtava na njegovoj gotovo izobličenoj faci.

"Uglavnom sam od njih tražio da mi vrate lice na mesto. Međutim, priznajem da sam odabrao pogrešnog hirurga i navukao se", rekao je on jednom prilikom.

Pored zavisnosti od plastičnih operacija, dugo borio sa i zavisnošću od alkohola i narkotika, a navodno je uz pomoć psihoterapije uspeo da se izbori sa svojim demonima.

A kako je izgledao pre operacija, a kako danas, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock, London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia Miki Rurk nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!