Život najbogatije Srpkinje Sandre Meljničenko dugo intrigira mnoge, ali se ne mrežama retko kada može naći bilo kakva informacija o bilo čemu veznom za njenu privatnost. U javnosti se retko pojavljuje bez bitnog povoda, a decu koju je dobila sa milijarderom Andrejom nemoguće je videti ni na jednoj paparaco fotografiji.

Isto važi i za najbližu porodicu, a jedina koja nam s vremena na vreme da kakav-takav uvid u život najbogatije Srpkinje je njena bff, odnosno jedna od najboljih prijateljica, pevačica Nina Badrić.

nina.png
Insatgram 

Ovo prijateljstvo ne prestaje da iznenađuje javnost, a mnogi se pitaju kako je uopšte i došlo do toga da se ove dve dame druže.

Nina Badrić i Sandra Meljničenko su se upoznale pre mnogo godina
instagram/badrich 

Zapravo, bivša Modelsica Sandra i pevačica Nina počele su da se druže još krajem 2009. godine, kada je Nina u Moskvi pevala na svadbi Sandrinog mlađeg brata Milana Nikolića.

Kako su se upoznale Sandra Meljničenko i Nina Badrić
Instagram 

"Sandra i Andrej su super. Poznajem ih niz godina. Njih dvoje vole da dele privilegiju svog života na visokoj nozi sa brojnim prijateljima. Najvažnije je to što mi je sa njima uvek prijatno, jer su jednostavni i neopterećeni ljudi. Bogati su, to je zaista privilegija, ali, s druge strane, imam i prijatelje koji nemaju novca. U oba slučaja bitno je da se energije poklapaju", ispričala je pevačica jednom prilikom.

Nina i Sandra su drugarice godinama.
instagram/ badrich 

Koliko su bliske svedoči i to što jedino Nina može da objavljuje njihove zajedničke fotografije što do sada nismo mogli da vidimo sa drugim prijateljima Meljničenkove.

U isti mah, Nina je imala običaj da svojoj prijateljici javno čestita i rođendane. "Moramo napokon pronaći taj pravi japanski kimono. I da još najmanje 100 rođendana proslavimo sa osmehom oko glave kao i sve do sada. Da stvaramo nove predivne uspomene koje ćemo uvek izvući iz sećanja kada dođe i poneki tmuran dan. Srećan ti rođendan lepoto moja, voli te tvoja Nina" napisala je tako jednom prilikom Badrić.

Nina Badrić i Sandra Meljničenko su ranije stalno kačile zajedničke fotke
instagram/badrich 

Inače, Ninu smo u prošlosti više puta mogli da vidimo i na Maldivima, tačnije na privatnom ostrvu čiji je vlasnik upravo Sandra Meljničenko. Inače, pomenuto ostrvo, Sandra je dobila od supruga Andreja pre nekoliko godina.

Podsetimo, Sandra Meljničenko je pre dve godine i zvanično postala milijarderka i osma najbogatija žena na svetu, kada ju je suprug iznenadio još jednim nesvakidašnjim poklonom za rođendan i prepisao joj svu imovinu koja se procenjuje na oko 24 milijarde dolara.

Nina Badrić i Sandra Meljničenko su zajedno prosavljale rođendane
Instagram 

Slavna Srpkinja od 2005. uživa u skladnom braku sa Andrejom Meljničenkom, sa kojim je dobila i dvoje dece, ćerku Taru i sina Adrijana.

Pre nego što će postati jedna od najmoćnijih žena svet, slavu je stekla kao članica grupe "Models" i važila je za jednu od najatraktivnijih žena na Balkanu.

Nakon što se grupa raspala, Sandra je upoznala Andreja Meljničenka, a par se venčao na njegovom luksuznom imanju u Antibu na Azurnoj obali. Andrej je na venčanje iz snova potrošio čak tri miliona funti, bili su tema svetskih medija, a na svadbi su ih zabavljali Enrike Iglesijas, Vitni Hjuston i Kristina Agilera.

Sandra je udajom postala najbogatija Srpkinja
Valeriy Levitin / Sputnik / Profimedia 

Njihovo venčanje smatra se jednim od najskupljih i najluksuznijih u 21. veku i nalazi se odmah iza venčanja princa Vilijama i Kejt Midlton.

Valeriy Levitin / Sputnik / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Sandra Meljničenko danas je u srećnom braku sa ruskim milijarderom, a svetski mediji o njoj bruje kao o modnoj ikoni.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Zaplenjena vila Meljničenkovih i dalje u Trstu Kurir

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!